Oglasio se čovek koji je grickao uho dečaku uživo na televiziji: On je moj rođak, samo sam pokazivao ljubav (VIDEO)

14.06.2024

17:38

0

Državljanin Italije napisao je objašnjenje na društvenim mrežama

Oglasio se čovek koji je grickao uho dečaku uživo na televiziji: On je moj rođak, samo sam pokazivao ljubav (VIDEO)
Copyright Printscreen/X/VincentOshana

Čovek koji je snimljen dok je dečaku grickao uho na Svetskom prvenstvu u snukeru u Britaniji bio je italijanski turista, navode britanski mediji.

Stefano Voci (43) je, kako se navodi, branio incident tokom kog je ugrizao dečaka za uho nakon što se mazio svojom glavom uz njegovu u centru grada Šefilda. To se dogodilo kada se sedmostruki pobednik Svetskog prvenstva u snukeru Stiven Hendri pojavio na televiziji uživo dok je analizirao meč koji je bio u toku, ali su gledaoci više pažnje obratili na čoveka i dečaka u pozadini, nakon čega su mnogi izrazili ogorčenje na internetu.

Voci tvrdi da je dete njegov rođak. Državljanin Italije napisao je objašnjenje na društvenim mrežama, opisujući svoje ponašanje kao normalno sredstvo izražavanja naklonosti prema voljenoj osobi.

- Bio sam samo neko ko pokazuje ljubav i naklonost kao i bilo ko drugi, što je bilo zlonamerno protumačeno - naveo je Voci u objavi.

Policija Južnog Jorkšira istražila je incident ranije ove nedelje i u četvrtak saopštila da su "službenici utvrdili da nije počinjen zločin".

U svojoj objavi Voci, koji je bio u poseti rodbini u Šefildu, došavši iz Desija kod Milana, nastavio je da priča o odnosu sa dečakom.

- Moja porodica je dobro i bliža je nego ikad, nije me briga što je moje lice na društvenim mrežama sa foto-montažama i lažnim objavama. Samo ostavite moju porodicu na miru. Bog vas sve blagoslovio i sve najčepše - dodao je.

U snimku nastalom u aprilu dečak je delovao bezbrižno kad je primetio da se vidi u prenosu uživo, a zatim se nasmešio i mahnuo ka kameri dok se muškarac povlačio.

Voci je tada shvatio da ga snimaju i nasmejao se napravivši smešnu grimasu. Portparol policije rekao je ranije ove nedelje da su policajcu "nakon pregleda snimka utvrdili da nije počinjen zločin i pokrenuta je istraga".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike