Glavni osumnjičeni za ubistvo male Marije (2) njen rođak: Rumunska policija jutros uhapsila tinejdžera (15)

29.05.2024

12:44

0

Na saslušanje su privedeni roditelji dečaka

Glavni osumnjičeni za ubistvo male Marije (2) njen rođak: Rumunska policija jutros uhapsila tinejdžera (15)
Telo male Marie pronađeno u blizini porodične kuće - Copyright Raisa Maria

Glavni osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Raisi Marije, čije je telo pronađeno nedaleko od porodične kuće u Dolžu u Rumuniji  uhapšen je jutros, a kako navode izvori bliski istrazi, u pitanju je 15-godišnji rođak devojčice.

Kako pišu rumunski mediji, on je glavni osumnjičeni u slučaju pogibije deteta. Na saslušanje su privedeni roditelji dečaka.

Devojčica je u ponedeljak nestala iz svog doma, a pronađena je mrtva u utorak ujutru u jaruzi nekoliko stotina metara od kuće.

Dete je poslednji put viđeno u dvorištu babe i dede. Nisu mogli da objasne kako je njihova nećaka nestala, niti su dozvolili policiji da uđe u njihovo dvorište sa psima tragačima.

- Dete je, nažalost, pronađeno mrtvo, na području sa gustim rastinjem. U ovom trenutku se nastavlja istraga na utvrđivanju tačnih okolnosti u kojima se događaj dogodio - saopštila je juče policija.

Pozvani su i specijalisti sa Forenzičkog instituta u Bukureštu. Proverava se da li je devojčica umrla na mestu gde je pronađena ili je njeno telo tamo dovezeno - jer su timovi za pretragu već prošli tim područjem.

Na telu deteta pronađeni su tragovi nasilja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike