Dve godine živeo kao lord, kupio 7 kuća i ima vozni park! Loto milioner otkrio koliko mu je novca ostalo pošto je osvojio premiju

24.04.2024

21:01

0

Nema sumnje da je milioner koji živi u Dortmundu dobro uložio osvojeni novac

Dve godine živeo kao lord, kupio 7 kuća i ima vozni park! Loto milioner otkrio koliko mu je novca ostalo pošto je osvojio premiju
Copyright Instagram printscreen

Kursat Jildirim poznatiji kao Čiko, osvojio je 9,9 miliona evra na lutriji 2022. godine, u Nemačkoj. Nakon dve godine života na "visokoj nozi", kupio je 7 kuća, vozni park i brojne kompanije a sada je otkrio i koliko novca mu je ostalo.

Sportski automobili, skupi odmori, dizajnerska odeća…. Čiko voli luksuz i to ne krije. Na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima često podeli trenutke u kojima prikazuje kako uživa u svom novom životu.

 

 

Ipak, jedno pitanje se nameće: Da li je uz ovaj luksuzni život ostalo išta od gotovo deset miliona evra?

- Od tih deset miliona ostalo je još dovoljno. Tačnije preko sedam miliona evra, ali nije sve u gotovini - otkrio je Čiko u razgovoru za agenciju Teleschau, prenosi Fenix.

Potrošio minimum bogatstva

Nema sumnje da je milioner koji živi u Dortmundu dobro uložio osvojeni novac.

 

 

– Osnovao sam nekoliko kompanija, uključujući i sektor društvenih medija. Sada i tamo zarađujem. Postao sam influenser i mnogo sarađujem s velikim kompanijama - rekao je on.

Veliki deo svog novca, 43-godišnjak je uložio i u nekretnine.

– Kupio sam sedam kuća, od kojih je pet već otplaćeno. Tu su i moji automobili i pola miliona evra koje sam uložio u nakit - kaže Čiko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike