Tri žene i pas pronađeni mrtvi u dva stana: Policija likvidirala osumnjičenog (VIDEO)

13.03.2024

13:18

0

Policajci su mu više puta rekli da baci vatreno oružje, ali on je ignorisao komande

Tri žene i pas pronađeni mrtvi u dva stana: Policija likvidirala osumnjičenog (VIDEO)
Muškarac je u Las Vegasu ubio tri žene - Copyright Youtube/News 3 Las Vegas

Tri žene i pas pronađeni su mrtvi u dva stana u Las Vegasu, a policija je upucala i ubila potencijalnog osumnjičenog, nakon što je hteo da se suoči sa njima sa vatrenim oružjem.

Incident je počeo u utorak oko 15.15 časova po lokalnom vremenu, kada su stanovnici tog stambenog bloka čuli pucnjavu i pozvali policiju.

Patrola je odmah poslata u stambeni kompleks, ali kada su se približili dvorištu, kako tvrde, naišli su na muškarca naoružanog vatrenim oružjem koji se zaputio prema njima, što je primoralo policijske snage da otvore zapucaju.

- Policajci su mu više puta rekli da baci vatreno oružje, ali on je ignorisao komande i nastavio da ide prema njima. Dvojica policajaca su tada upotrebila vatreno oružje, pogodivši čoveka - saopšteno je iz štaba NLVPD.

Nakon obračuna s osumnjičenim, vlasti su proverile obližnje stanove, a zatim su pronašle tri žene i jednog psa mrtve u dva odvojena stana. 

Pored toga, u jednom od stanova pronađeno je nepovređeno malo dete.

Iz NLVPD su dodali da je medicinsko osoblje ubrzo stiglo na lice mesta i ustanovilo smrt tri žene i osumnjičenog muškarca.

Imena tri žene koje su ubijene, kao i uzrok i način njihove smrti biće objavljeni naknadno.

Za sada nije poznato da li je osumnjičeni poznavao neku od žrtava i istraga je još u preliminarnoj fazi, ali policija ne veruje da je još neko lice učestvovalo u ubistvima.
 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike