Urušila se zgrada sa 20 stanova! Vatrogasci iz ruševina izvukli tri tela, objekat nedavno prošao bezbednosni pregled? (FOTO)

07.02.2024

22:11

0

Havijer Garsija Albiol, gradonačelnik Badalone, rekao je da su spasioci pronašli tela jednog muškarca i dve žene, od kojih je jedna bila samohrana majka

Urušila se zgrada sa 20 stanova! Vatrogasci iz ruševina izvukli tri tela, objekat nedavno prošao bezbednosni pregled? (FOTO)
Copyright Profimedia

Najmanje tri osobe poginule su Badaloni, primorskom gradu severno od Barselone, kada se juče ujutru urušila jedna stambena zgrada.

Deo zgrade urušio se juče oko 10.30 sati, nakon početnog propadanja potkrovlja, što je uzrokovalo daljnje urušavanje stanova. 

Na snimku koji su objavili vatrogasci vidi se ogromna rupa unutar objekta koja se proteže sve do prizemlja.

Regionalna vatrogasna služba oglasila se na društvenoj mreži X, gde je napisala da su u ruševinama zgrade pronašli tri tela. 

Havijer Garsija Albiol, gradonačelnik Badalone, rekao je da su spasioci pronašli tela jednog muškarca i dve žene, od kojih je jedna bila samohrana majka.

Profimedia
Gradonačelnik Havijer Garsija Albiol

- Majka je stigla iz istočne Evrope s dve male ćerke, koje su sada ostale same - rekao je gradonačelnik.

Poginuli su i žena u 50-im godinama, kao i muškarac u tridesetim koji je nedavno postao otac.

Lokalni mediji navode da se radi o zgradi sa 20 stanova koja je izgrađena 1959. godine i koja je nedavno prošla bezbednosni pregled.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike