Majka osuđena jer je njen maloletni sin izvršio masakr u školi! Kriva je za ubistvo iz nehata - iza rešetaka bi mogla da provede 15 godina!

06.02.2024

20:59

0

Sin Itan Krambli, koji sada ima 17 godina, služi doživotni zatvor zbog ubistva četiri druga iz razreda

Majka osuđena jer je njen maloletni sin izvršio masakr u školi! Kriva je za ubistvo iz nehata - iza rešetaka bi mogla da provede 15 godina!
Ilustracija - Copyright Ilustracija/Profimedia/Pixabay

Porota u SAD proglasila je majku iz Mičigena krivom za ubistvo iz nehata jer nije sprečila svog sina da izvrši smrtonosnu pucnjavu u školi.

Dženifer Krambli (45) je tako postala prvi roditelj koji je u SAD osuđen za ubistvo iz nehata zbog masovne pucnjave koju je izvršilo njihovo dete.

Tužioci su je optužili da je bila nemarna jer je dozvolila svom sinu da ima pištolj i ignorisala znakove upozorenja. 

Tanjug/District Court via AP
Džejms i Dženifer Krambli

Ona se suočava sa do 15 godina zatvora, a ročište za izricanje kazne zakazano je za 9. april. Iza rešetaka je od trenutka hapšenja u skladištu u Detroitu nekoliko dana nakon pucnjave, a njen muž Džejms se suočava sa odvojenim suđenjem po istim optužbama.

Njihov sin, Itan Krambli, koji sada ima 17 godina, služi doživotni zatvor zbog ubistva četiri druga iz razreda u srednjoj školi Oksford u Mičigenu 30. novembra 2021. godine.

AP Photo/Carlos Osorio (STF)
Itan Krambli

Sudija je u razgovoru s porotnicima rekao da je ovo verovatno "najteža stvar koju su ikada uradili". Krambli je izgledala bez emocija i zurila je u pod dok je presuda čitana na sudu u Oaklandu u utorak, piše BBC.

AP Photo/Carlos Osorio (STF)
Itan Krambli

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike