"Nekada je veoma teško"! Udata je za milionera i mora da poštuje pravila: Ne postoji „politika otvorenih vrata“, a ovo je strogo zabranjeno

03.02.2024

20:00

0

Autor: M. Vu.

TikTok snimak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @soudiofarabia, ostavio je mnoge u šoku

"Nekada je veoma teško"! Udata je za milionera i mora da poštuje pravila: Ne postoji „politika otvorenih vrata“, a ovo je strogo zabranjeno
Soudi i Džemal - Copyright @soudiofarabia

Žena koja je udata za milionera otkrila je listu "osnovnih" pravila kojih se mora pridržavati. Soudi je udata za milionera Džamala, koji joj daje novac da finansira njen luksuzni način života. Par živi u Dubaiju, ali ona tvrdi da biti u braku sa milionerom nije tako lako kao što mislite.

Objavom na društvenim mrežama, Soudi je otkrila pravila koja mora da poštuje - među kojima je da nikada ne psuje, piše The Sun.

I ne samo to, već tvrdi da ne sme da se žali, niti iznosi „bilo kakvu dramu ili probleme“.

Govoreći o svom načinu života, Soudi je rekla: „Postoji toliko stvari koje nikada ne bih uradila pred svojim mužem. Prvo, nikada ne bih mogla biti ono što jesam sa svojim mužem. Na kraju krajeva, on nije moja mama ili moj najbolji prijatelj'.

„Ne bi bilo fer da sam puna sebe oko njega, jer je on veoma zauzet čovek“, nastavlja ona, „nikada mu ne bih stvarala dramu ili probleme, jer na kraju krajeva, ja sam njegova žena i ja sam tu da rešimo te probleme".

@soudiofarabia
 

 

Soudi je potom podelila svoja razmišljanja o psovanju: „Nikada ne bih psovala pred svojim mužem jer sam na kraju krajeva otmena devojka. To nije ni smešno ni kul. Nikada ne bih tako osramotila svog muža. Mislim da je psovanje veoma muževno i naučen sam da to ne radim. „Ono što smatram užasnim je „politika otvorenih vrata“. Nikada nisam razumela tu politiku“, dodaje ona, „Odlazak u toalet je nešto što je veoma privatno i nešto što nikada ne bih uradila pred svojim mužem. Biti nepristojan ili prljav je jednostavno zabranjeno".

Osim toga, „od nje se očekuje da uvek izgleda najbolje što može, kako je zaključila: „Za svog muža uvek izgledam najbolje što mogu. Mislim da mu je veoma važno da uvek izgledam savršeno.Uvek sam prikladno obučena kada sam sa njim."

TikTok snimak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @soudiofarabia, ostavio je mnoge u šoku.

Korisnici društvenih mreža ostali su potpuno zbunjeni, a jedna osoba je prokomentarisala: "Molim te reci mi da se šališ", dok je druga dodala: "Tvoj muž uvek treba da ti bude najbolji prijatelj!!!".

Kaže da uživa da bude domaćica i supruga milionera: "Daje mi novac da održavam dobar izgled."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike