Detalji brutalnog zločina u Nemačkoj: Tinejdžer (18) ubio svoju devojku, pa pozvao njenu majku i izgovorio jezivu rečenicu! (VIDEO)

27.01.2024

22:43

0

Autor: Lj. S.

Prema informacijama Bilda, Adrijan K. je prerezao grkljan bivšoj devojci

Detalji brutalnog zločina u Nemačkoj: Tinejdžer (18) ubio svoju devojku, pa pozvao njenu majku i izgovorio jezivu rečenicu! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Jeziv zločin dogodio se u nemačkom gradu Sent Leon-Rotu, kada je srednjoškolac Adrijan K. (18) ubio svoju bivšu devojku i drugaricu iz razreda Lili (18) u školi. 

Prema informacijama Bilda, Adrijan K. je prerezao grkljan bivšoj devojci, zatim je uzeo mobilni telefon devojčice koja je u tim trenucima umirala, pozvao njenu majku i rekao joj kratku, ali jezivu rečenicu: "Mene niko ne ostavlja!"

Nakon toga je Adrijan, koji je sin policajca, automobilom pobegao 380 kilometara severno, ali je svojim "fordom" pri brzini od 160 kilometara na sat naleteo na BMV u Zesenu. Čudom, lakše je povređen.

Kada ga je policija uhapsila, navodno je vikao na njih. 

Nemački mediji objavili su snimak na kom se vidi kako ga je policija izvukla iz havarsisanog vozila i privela. 

Imao zabranu prilaska 

Kako navode nemački mediji, Adrijan K. ju je pretukao u novembru, zbog čega ga je ona prijavila. Tada je policija saslušala njega i svedoke, ali sve je ostalo samo na takozvanim "govorima o riziku".

Slučaj nije završio kod javnog tužioca, već je kontaktirana je kancelarija za mlade, kao i uprava škole, koja je donela "mere za ograničavanje kontakta u radu škole".

Nasilnik i njegova žrtvatako su nastavili da idu u istu školu, ali Adrijanu K. više nije bilo dozvoljeno da priđe bivšoj devojci, sve do prošlo četvrtka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike