Komadi ljudskog tela pronađeni na parkingu: Doživotna kazna za muškarca koji je podmetnuo bombu u spa-centar bivše devojke! (VIDEO)

19.01.2024

21:15

0

Eksplozija je u potpunosti uništila lokal i deo zgrade

Komadi ljudskog tela pronađeni na parkingu: Doživotna kazna za muškarca koji je podmetnuo bombu u spa-centar bivše devojke! (VIDEO)
Copyright Tanjug/Carline Jean/South Florida Sun-Sentinel via AP)


Muškarac iz južne Kalifornije osuđen je danas na dve doživotne kazne, plus 30 godina, jer je 2018. razneo spa centra u vlasništvu svoje bivše devojke paket-bombom, kada je ona ubijena, a dvoje ljudi ranjeno.

- Gospodin Stiven Bil nikada više neće moći da izađe da naudi nedužnim žrtvama'', rekao je tužilac Centralnog kalifornijskog okruga Martin Estrada - a prenosi AP.

Šerif okruga Orindž Don Barns rekao je da se Bil pred izricanje presude izjasnio kao nevin.

- Mislim da ne postoji ništa uvredljivije od toga - rekao je Barns.

Tanjug/Amanda Lee Myers, File
 

 

Ildiko Krajnjak poginula je kada je otvorila kutiju u kojoj se nalazila bomba, a dvoje klijenata sa kojima je u tom trenutku radila, majka i ćerka, oborene su s nogu i teško povređene.

 

 

Eksplozija je u potpunosti uništila lokal i deo zgrade, dok su na parkingu pronađeni komadi ljudskog tela.

Tanjug/Raul Hernandez via AP, File
 

 

Bil je kutiju sa bombom ubacio u spa-centar dok je Krajnjak bila u poseti svojoj porodici u Mađarskoj.

Tužioci su naveli da je to učinio jer je bio ljubomoran zbog toga što je Krajnjak započela romantičnu vezu 18 meseci nakon što su ona i Bil raskinuli.

Bil je uhapšen ubrzo nakon eksplozije po jednoj optužbi za posedovanje neregistrovane destruktivne naprave, ali tada nije zvanično imenovan kao osumnjičeni za eksploziju, a optužba je ubrzo odbačena nakon što su tužioci ispitali da li materijal pronađen u njegovoj kući u Long Biču predstavlja "destruktivnu napravu", a sam Bil je tvrdio da je eksploziv pronađen u njegovoj kući koristio za sastavljanje replika raketa.

Tanjug/Mindy SchauerThe Orange County Register via AP, File
 

 

Bio je na slobodi skoro 10 meseci pre nego što je ponovo uhapšen.

Bil je takođe proglašen krivim za zlonamerno uništavanje zgrade koje je rezultiralo smrću, upotrebu destruktivnog uređaja tokom i u vezi sa zločinom nasilja i posedovanje neregistrovane destruktivne naprave.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike