Da li je ovo vaš najveći strah? Zmija u avionu! Reptil snimljen iznad kasete za prtljag usred leta pred užasnutim putnicima (VIDEO)

17.01.2024

19:08

0

Autor: M. Vu.

Jedan od zapanjenih putnika, britanski turista iz Velike Britanije, rekao je: "Stiskao sam zadnjicu kada sam video zmiju"

Da li je ovo vaš najveći strah? Zmija u avionu! Reptil snimljen iznad kasete za prtljag usred leta pred užasnutim putnicima (VIDEO)
Zmija u avionu - Copyright Preentskrin/Iks

Prava drama se odigrala tokom leta od Bangkoka do ostrva Puket kada je zmija izronila iznad putnika u avionu Airbus A320 kompanije "AirAsia". Incident se dogodio u subotu popodne, kada su putnici, šokirani prizorom reptila dugog 2 metra, svedočili neočekivanom događaju.

Putnici direktno ispod zmije su u uzbuđenju ustuknuli i skočili sa svojih sedišta, podsećajući na scenarije iz horor filma "Zmije u avionu". Međutim, hrabro osoblje kabine reagovalo je efikasno - jedan član osoblja je hrabro uhvatio zmiju i smestio je u plastičnu kesu uz pomoć prazne plastične flaše.

Jedan od zapanjenih putnika, britanski turista iz Velike Britanije, rekao je: "Stiskao sam zadnjicu kada sam video zmiju. Ne volim gmizavce ni u najboljim trenucima, a kamoli zmije iznad moje glave.

"Prilično mi je laknulo kada su je odstranili. Stjuardesa je bila mirna i profesionalna. Ali sam se trzao svaki put kada bih nešto osetio, misleći da bi u avionu mogao biti još jedan.

"Gledao sam film, ali nisam mislio da će mi se to dogoditi u stvarnom životu. Kakav početak mog putovanja na plažu."

Jedan od putnica je podelila video na kojem se vidi kako je zmija izronila iznad glava putnika tokom sletanja aviona.

Nakon sletanja, osoblje na aerodromu Puket proverilo je avion i torbe putnika kako bi se uverilo da niko nije prekrijumčario zmiju ili druge životinje. Identifikovana je kao Blanfordova zmija, a u pitanju je bezopasna vrsta, tipična za Aziju.

Zvaničnici nisu komentarisali da li je zmija sama ušla u avion ili je pobegla iz prtljaga putnika.

Zmija nije usamljen slučaj

U oktobru prošle godine, pacov i vidra koji su bili prokrijumčareni u ručnom prtljagu putnika zajedno sa drugim egzotičnim stvorenjima izazvali su haos kada su pobegli u vazduhu i ugrizli stjuardesu za ruku na letu "VietJet"-a iz Bangkoka za Tajvan.

Dok je u decembru, tajvanski turista uhvaćen kako je krijumčario prerijskog psa i dve vidre preko međunarodnog aerodroma Suvarnabhumi u Bangkoku.

Osoblje obezbeđenja je posumnjalo u veliku izbočinu na njegovim pantalonama.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike