Robert (33) preminuo od bakterije koja jede meso! Pre dve nedelje osetio neobične simptome, lekari tvrdili da ima upalu tetive

09.01.2024

23:47

0

Autor: M. Vu.

Prava dijagnoza uspostavljena mu je 29. decembra, a nedugo nakon toga njegovo telo je počelo da propada vrtoglavom brzinom

Robert (33) preminuo od bakterije koja jede meso! Pre dve nedelje osetio neobične simptome, lekari tvrdili da ima upalu tetive
Ilustracija - Copyright Profimedia

Žalosna vest stiže iz Mađarske - Roland Molnar (33) preminuo je juče od bakterijske infekcije koja izjeda meso. Ovaj mladić, samo pre manje od dve nedelje, osetio je neobične simptome koji su ga naveli da se odmah obrati lekaru. Porodica veruje da je njegova smrt posledica nedovoljne brze reakcije medicinskog osoblja.

Između Božića i Nove godine, Roland je otišao u bolnicu u Budimpešti zbog visoke temperature od 40 stepeni i jake boli u ruci. Međutim, lekari su napravili grešku u dijagnozi, tvrdeći da je reč o upali tetiva te su ga poslali kući. Nažalost, bakterija koja je napadala njegovo tkivo nije prepoznata na vreme, što je dovelo do razaranja organa i tragičnog ishoda.

Tek u drugoj bolnici su ustanovili da je reč o bakteriji koja izjeda meso. Mladić je čak i dva puta operisan u dva dana, ali spasa mu nije bilo.

Profimedia
 

Porodica je neutešna zbog gubitka i uvereni su da bi bio živ da su lekari znali šta rade.

"Njegova porodica je mislila da najgore što može da mu se dogodi je amputacija ruke. Niko nije pomenuo da može da umre, niko ih nije psihički pripremio na to", rekao je prijatelj blizak porodici.

Prijatelj kaže da niko nije bio spreman za "ono najgore".

"Pre nego što je umro njegovi najmiliji su dobijali ohrabrujuće vesti o njegovom stanju. Vest o smrti je stigla tako brzo, neočekivano, rečeno im je kada su otišli da ga posete. Njegovi majka i supruga su u stanju šoka, od tog dana su na sedativima", rekao je prijatelj.

Podsetimo, Molnar je za sobom ostavio sinčića koji ima svega dve godine.

Nije poznato kako, kad i gde se zarazio opasnom bakterijom.

Prava dijagnoza uspostavljena mu je 29. decembra, a nedugo nakon toga njegovo telo je počelo da propada vrtoglavom brzinom. Gotovo da više nije imao zdrav mišić u telu, trebalo je da radi i transplantaciju kože. Infekcija je ušla u krvotok i napala njegove organe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike