Andreja je usred noći u Nemačkoj probudila vriska: Kako sam spasao Srpkinju od bahatog taksiste zbog 6 evra

20.12.2023

22:43

0

Mladić iz Herceg Novog inače radi kao obezbeđenje u klubovima, i kako kaže nije se dvoumio kada je čuo devojku koja je dozivala pomoć

Andreja je usred noći u Nemačkoj probudila vriska: Kako sam spasao Srpkinju od bahatog taksiste zbog 6 evra
Ilustracija - Copyright Profimedia

Andrej Marić (28) iz Herceg Novog je u petak uveče spasao devojku iz Srbije M.U. (24) koju je taksista napao u Ofenbahu u Nemačkoj.

Heroju se javno, putem društvenih mreža, zahvalila napadnuta Srpkinja.

Andrej inače radi kao obezbeđenje u klubovima, i kako kaže nije se dvoumio kada je čuo devojku koja je dozivala pomoć. On je ispričao šta se dogodilo i kako je savladao taksistu.

Kako kaže Andrej, oko 1 čas posle ponoći probudila ga je buka ispred zgrade u Ofenbahu gde živi, a kada je izašao na balkon video je taksistu koji agresivno vuče i čupa devojku.

- U Ofenbahu gde živim, u petak oko 01.00 ujutru sam čuo neku viku i raspravu ispred zgrade. Izašao sam na balkon i video kako čovek agresivno vuče i čupa devojku samo što je ne udari, dok je ona pokušala da se iščupa od njega i vikala upomoć na engleskom. Raspravljala se sa njim polu Engleski polu Nemamački, očigledno ne znajući jezik dobro dok nije u jednom trenutku rekla na našem "Beži od mene" - priča Andrej.

Profimedia
 

Iako je Andrej, kako kaže, vikao taksisti da pusti devojku on to ipak nije učinio, a onda je sišao dole i iščupao devojku iz njegovih ruku.

- Tu sam viknuo i pitao je na našem "Šta je bilo?", te mi je rekla da joj taksista traži 6 ili 7 evra više nego što piše na aplikaciji. U jednom trenutku je i zastao jedan autromobil, ali je brzo nastavio dalje. Odmah sam obuo patike, obukao jaknu i sišao dole. Rekao sam mu da je pusti, ali ju je i dalje vukao, pa sam mu iščupao ruku, uhvatio ga u polugu i bacio na pod. Zatim sam ga držao nogama dok je ležao na podu i rekao njoj da moze da ide. Zahvalila mi je i otišla - priča hrabri mladić i dodaje da se nije premišljao ni momenat da li da priskoči devojci u pomoć s obzirom da radi kao obezbeđenje u klubovima pa su mu, kako kaže, ovakve scene svakodnevnica, piše "Telegraf".

Dok se napeta situacija odvbijala, priča Andrej, jedan komšija izašao na prozor i bacio taksisti tri puta po dva evra.

- Na kraju mu je jedan komšija sa prozora bacio tri puta po dva evra i rekao "Evo ti šest evra, ajde beži". Moguće je da se neka greška desila u aplikaciji, ali u tom slučaju se trebao problem preko aplikacije i rešiti, ali svakako nije način u 01.00 sat ujutro da mladu devojku neko vuče po ulici i maltretira - zaključio je mladi Andrej koji vraća veru u ljude.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike