Nastavnik svukao pantalone pred učenicima: Đaci ga prijavili direktorki, ona ga zatekla na delu (FOTO)

08.12.2023 | 14:33

Autor: Vladimir Tanacković

Učenici su uspeli da naprave fotografiju na kojoj se vidi za stolom sa velikim delom zadnjice koji viri iz pantalona i desnom rukom uvučenom u prednji džep

Copyright Anderson Police Department

Nastavnik koji je bio zamena u školi uhapšen je jer je navodno svukao pantalone i pokazao zadnjicu i genitalije odeljenju punom 11-godišnjaka.

Stiven Kansijani (32) uhapšen je u srednjoj školi Anderson u Kaliforniji nakon pritužbi užasnutih učenika, saopštila je lokalna policija.

Učenici su uspeli da naprave fotografiju na kojoj se vidi nastavnik za stolom sa velikim delom zadnjice koji viri iz pantalona i desnom rukom uvučenom u prednji džep, prenosi Njujork post.

Učenici su takođe prijavili da su videli njegove genitalije, navodi KRCR.

- Zamenca direktora je rekla da su dva učenika došla u njenu kancelariju i kazala joj da su videla Kansijanijevu golu zadnjicu i da su mu pantalone bile delimično spuštene - navodi se u izveštaju o hapšenju na Fejsbuku.

- Zamenica direktora je reagovala, ušla u učionicu i uočila Kansijanija sa spuštenim pantalonama i donjim vešom koji je bio svučen do sredine butina - dodaje se u izveštaju, u kom se naglašava da se nastavnik „izložio pred decom“.

Anderson Police Department
Stiven Kansijani

- Rekla mu je da mora da napusti kampus, odmah ga je ispratila i kontaktirala policiju - navodi se u izveštaju o hapšenju.

Istražitelji su uzeli izjave nekoliko učenika, što je dovelo do izdavanja naloga za Kansijanijevo hapšenje zbog optužbi za nepristojno izlaganje i uznemiravanje ili zlostavljanje deteta.

On se predao u sredu uveče i smešten je u lokalni okružni zatvor.

Prema njegovoj sada privatnoj Fejsbuk stranici, nastavnik je u maju diplomirao na Betel školi za natprirodno - neakreditovanoj instituciji u Redingu u Kaliforniji, koja svoje učenike obučava o natprirodnom i čudima, kao što je isceljenje verom.

Na veb-stranici škole Betel piše da je „dizajnirana da bude centar za obuku u kom učenici prihvataju svoj kraljevski identitet, uče vrednosti Kraljevstva i žive u autoritetu i moći kralja“.

Lokalni školski okrug rekao je da „nije imao prethodna saznanje o bilo kakvom neprikladnom ponašanju“ pre nego što je Kansijaniju dozvolio da radi kao zamena.

Policija je pohvalila učenike koji su prijavili prekršaj nastavnika.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam