Sin (13) izbo majku dok je spavala: Napao je dok je u krevecu spavala beba, pa drugu poslao selfi na kom se vidi krv (FOTO)

06.12.2023

13:02

0

Tužioci još nisu precizirali detalje priče, ali sudeći prema objavljenim fotografijama, tragovi zločina su očigledni

Sin (13) izbo majku dok je spavala: Napao je dok je u krevecu spavala beba, pa drugu poslao selfi na kom se vidi krv (FOTO)
Copyright Miami-Dade State Attorney's Office

Uznemirujuće fotografije koje su objavili američki mediji pružaju uvid u trenutke pre ubistva u Majamiju, gde je 13-godišnji sin, prema tvrdnjama tužilaštva, izbo svoju majku.

Na fotografijama koje je napravio bebi monitor u spavaćoj sobi Irene Garsije, 39-godišnje žene koja je nedavno donela na svet devojčicu, vidljivi su potresni trenuci. U jednom od kadrova zabeleženim 12. oktobra uveče Garsija se vidi u krevetu sa novorođenom devojčicom u naručju.

Samo 40 minuta kasnije, u 23 sata iste noći, kamera bebi monitora zabeležila je jeziv prizor - soba je bila u mraku, beba je mirno spavala u krevetu, dok je tinejdžer stajao nad usnulom ženom.

Miami-Dade State Attorney's Office
 

Mladić, identifikovan kao Derek Rosa, kasnije je pozvao hitnu pomoć, samo pola sata nakon što je usmrtio majku.

Neposredno nakon ubistva Rosa je, prema tvrdnjama medija, poslao šokantan selfi prijatelju. Na fotografiji pozira s isplaženim jezikom, dok mu se na ruci vidi crvena mrlja, verovatno krv njegove majke.

Miami-Dade State Attorney's Office
 

Tužioci još nisu precizirali detalje priče, ali sudeći prema objavljenim fotografijama, tragovi zločina su očigledni. U jednom kadru se vidi nož s ružičastom drškom, prekriven crvenom supstancom, koji je verovatno korišćen kao oružje.

Očuh osumnjičenog bio je na poslu u noći zločina, a beba koja je bila u krevecu nije povređena.

Derek Rosa, koji je bio poznat kao dobar đak, izjasnio se da nije kriv za ubistvo svoje majke. Njemu bi trebalo da se sudi kao odrasloj osobi.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike