Vozač jurio 160 km/h, bili u kazinu, a išli na koncert čuvene rok grupe: Detalji o eksploziji na Nijagarinim vodopadima (VIDEO)

23.11.2023

15:13

0

Autor: N.P.

Automobil je potpuno uništen, ostao je samo motor

Vozač jurio 160 km/h, bili u kazinu, a išli na koncert čuvene rok grupe: Detalji o eksploziji na Nijagarinim vodopadima (VIDEO)
Automobil je snimljen kako leti do granice SAD sa Kanadom posle čega je eksplodirao - Copyright Customs Border Protection via AP

Vozač koji se slupao u blizini Nijagarinih vodopada, na granici SAD i Kanade, jurio je više od 160 kilometara na čas.

Vozilo "bentli sedan" je letelo nekoliko estara u vazduhu, a onda je eksplodiralo. Osim vozača poginuo je i suvozač. Zbog nesreće je nekoliko graničnih prelaza bilo zatvoreno, a iako se u prvi mah smatralo da se možda radi o terorističkom napadu, ta sumnja je otklonjena.

Tanjug/Derek Gee The Buffalo News via AP
Od automobila nije ostalo ništa

- Želim da jasno kažem Amerikancima i Njujorčanima, nema naznaka o terorističkom napadu - rekla je guvernerka američke savezne države Njujork Keti Hočul.

Veruje se da su muškarac i žena bili u kazinu u mestu Nijagara Fols, a da su se zaputili na koncert grupe "Kiss"u Ontariju.

Muškarac je vozio velikom brzinom kada se zakucao u granični punkt sa američke strane. Automobil nije stigao do kanadske strane granice.

Pripadnik Granične patrole je zadobio manje povrede i njemu je pružena pomoć u lokalnoj bolnici.

Kako se navodi, automobil je potpuno uništen, ostao je samo motor.

Most koji spaja SAD i Kanadu je veoma prometan, posebno u susret praznicima, a nalazi se veoma blizu poznatih Nijagarinih vodopada. Samo u novembru je 50.000 ljudi ušlo u SAD preko ove saobraćajnice.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike