Misteriozna smrt dečaka: Tela četiri nestala tinejdžera pronađena u automobilu koji je sleteo s puta

21.11.2023

20:15

0

Poslednji put su viđeni u nedelju ujutru u sivoj ford fiesti

Misteriozna smrt dečaka: Tela četiri nestala tinejdžera pronađena u automobilu koji je sleteo s puta
Copyright North Wales police/PA

Policija koja je tragala za Dževonom Herstom, Harvijem Ovenom, Vilfom Hendersonom i Hjugom Morisom pronašla je njihova tela u automobilu koji je sleteo sa puta.

Tela četiri tinejdžera, koja su nestala nakon putovanja na sever Velsa na kampovanje, pronađena su u prevrnutom i delimično potopljenom automobilu.

Dževon Herst, Harvi Oven, Vilf Henderson i Hjugo Moris, koji su bili studenti stari između 16 i 18 godina, otputovali su za vikend u Snoudoniju (Eriri), gde su planirali da kampuju preko noći.

Poslednji put su viđeni u nedelju ujutru u sivoj ford fiesti, a njihove porodice su podigle uzbunu kada se grupa u ponedeljak nije vratila kući u Šrusberi.

Nakon dojave policija je u utorak ujutro pronašla automobil prevrnut i delimično potopljen u vodu, oko 12 kilometara od mesta na kom su poslednji put viđeni u Portmadogu dva dana ranije.

Policija je saopštila da su četvorica tinejdžera, jedan 16-godišnjak, dva dečaka od 17 i jedan 18-godišnjak, u subotu uveče otputovali u Harleč u Gvinedu i planirali da kampuju u Snoudoniji u nedelju.

Služba hitne pomoći Severnog Velsa saopštila je da su brojna vozila hitne pomoći, uz podršku dva helikoptera hitne pomoći u Velsu, reagovala na incident nešto posle 10 sati u utorak.

Čini se da se automobil srušio na A4085 u Garegu, u blizini Tremadoga, a policija Severnog Velsa je saopštila da je u toku istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do sletanja automobila sa puta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike