Dete našlo pištolj, pa pucalo majci u glavu: Doktori samo mogli da ustanove smrt

13.08.2021

11:23 >> 11:25

0

U kući je bilo još jedno dete, ali nijedno od njih nije povređeno

Dete našlo pištolj, pa pucalo majci u glavu: Doktori samo mogli da ustanove smrt
Copyright Profimedia

Malo dete ubilo je svoju majku zapucavši na nju iz pištolja i pogodivši je u glavu. Ono je napunjeno vatreno oružje našlo u njihovom stanu i pucalo u nju tokom Zum razgovora sa koleginicom, saopštila je policija Floride.

Koleginica koja je razgovarala sa Šamajom Lin (21) čula je glasan prasak, a trenutak kasnije videla ju je kako pada unazad. Odmah je skočila i pozvala hitnu pomoć, rekavši da misli da je Lin pogođena.

Pročitajte još

Detektivi koji su otkrili njeno telo objasnili su da je dete pronašlo repetirani pištolj koji je pripadao ocu i da je pucalo majci u glavu u njihovoj kući u Altamonte Springsu na periferiji Orlanda.

– Policajci i bolničari pokušali su da pomognu gospođi Lin, ali je pronađena sa smrtonosnom ranom na glavi – saopštila je policija.

U kući je bilo još jedno dete, ali nijedno od njih nije povređeno.

Istraga je u toku i sada se postavlja pitanje da li će se vlasnik pištolja suočiti sa krivičnom prijavom.

– Onaj ko poseduje oružje dužan je da ga drži zaključanim i na bezbednom mestu. Ovakvi incidenti mogli bi da se izbegnu – rekao je patrolni oficir Roberto Ruiz Junior.

Pročitajte još

Prošle godine u Sjedinjenim Američkim Državama ustanovljeno je 369 nenamernih pucnjava, uključujući 142 smrtna slučaja, prema “Everytown for Gun Safety”, grupi koja zagovara kontrolu oružja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike