Pojas Gaze je postao pojas krvi: Palestinski premijer citirao majku troje dece i briznuo u plač (VIDEO)

07.11.2023

10:13

1

Izraelci žele Hirošimu u Gazi

Pojas Gaze je postao pojas krvi: Palestinski premijer citirao majku troje dece i briznuo u plač (VIDEO)
Muhamed Štaje - Copyright Twitter_Mehro🇵🇸 @mehrobangash15

Palestinski premijer Muhamed Štaje se rasplakao tokom sastanka kabineta palestinske vlasti dok je prepričavao priču o majci čija su deca zatrpana ispod ruševina u Gazi.

- Deca ispisuju imena na svojim telima kako bi tela mogla da se identifikuju. Majka troje dece, koja je zatrpana ispod ruševina, poručuje svojoj deci: "Dajte da vas vidim, makar i u snu" - rekao je Štaje i briznuo u plač.

 

 

- Izraelski ministar baštine nije bio zadovoljan sa 10.000 mrtvih, više od 25.000 ranjenih i milion raseljenih. Želeo je da vidi Hirošimu u Gazi. Želeo je da vidi genocid izvršen nuklearnom bombom koju Izrael poseduje. Krvoločna osoba želi da ubije radi ubijanja - nastavio je i dodao:

- Međunarodni krivični sud sada mora da izda nalog za hapšenje zločinaca kao korak predostrožnosti kako bi se zaustavila mašina za ubijanje. Pozdravljam zemlje koje će podneti zahtev sudu za procesuiranje kriminalaca. Od savesnih osoba i zagovornika ljudskih vrednost traži se da brzo reaguju kako bi se zaustavila agresija koja je pojas Gaze pretvorila u pojas krvi - rekao je Muhamed Štaje.

Najnovije vesti iz Izraela pratite na našem portalu iz minuta u minut.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike