Anu dečko polio benzinom i zapalio! Dva dana se borila za život, drama počela kada se javila poznaniku

27.09.2023

16:16

0

Ovo je iznenadilo sve koji su ih poznavali jer su Ana i Onofrio imali zajednički nalog na društvenim mrežama na kom su delovali kao srećan par

Anu dečko polio benzinom i zapalio! Dva dana se borila za život, drama počela kada se javila poznaniku
Ana Elisa Fontana - Copyright Printscreen Facebook

Ana Elisa Fontana (48), majka petoro dece iz Italije, preminula od teških opekotina nakon brutalnog napada njenog dečka Onofria Bronzolina.

Ana je dva dana vodila bitku za svoj život na odeljenju intenzivne nege u bolnici u Palermu, ali je na kraju preminula posledica strašnih povreda koje je zadobila.

Incident se dogodio u noći između petka i subote u njihovom zajedničkom stanu na Panteleriji, italijanskom ostrvu u Sredozemnom moru.

Printscreen Facebook
 

Prema izveštajima, Ana i Onofrio su imali niz svađa u prethodnom periodu, iako nije bilo zvaničnih prijava ili javnosti poznatih ozbiljnih problema u njihovoj vezi. Ana je imala petoro dece iz prethodnog braka, a par je živeo zajedno u stanu.

Svađa koja je kulminirala tragedijom navodno je počela u poznatom baru na ostrvu, a nastavila se nakon što su stigli kući. Onofrio je, prema izjavama svedoka, iznenada počeo da viče na Anu u baru.

Međutim, prava drama se odigrala kad su se vratili kući. Onofrio je, kako se tvrdi, uzeo kantu benzina iz skladišta, prosuo je na Anu, a potom je zapalio.

Printscreen Facebook
Onoforio Bronzalino

Ana je tada u pokušaju da ugasi plamen otrčala u kupatilo. Hitne službe su brzo stigle na mesto događaja i prevezle je helikopterom u bolnicu u Palermu, gde su lekari dva dana pokušavali da je spasu, ali je ona preminula u ponedeljak.

Njen partner, Onofrio Bronzolino, takođe je prebačen u istu bolnicu u Palermu, gde se bori za život. Prema izveštajima, postoji ozbiljan rizik da će ostati slep zbog opekotina na licu izazvanih vatrom.

Ovo je iznenadilo sve koji su ih poznavali jer su Ana i Onofrio imali zajednički nalog na društvenim mrežama na kom su delovali kao srećan par. Na profilu su često delili zajedničke fotografije sa odmora i letovanja.

Istraga o ovom tragičnom događaju je u toku, a svedoci tvrde da je svađa počela zbog pozdrava koji je Ana uputila poznaniku, mužu jedne svoje prijateljice, prenosi Rai news.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike