Italijan se navodno ubio pre 10 godina, sada ga našli živog i zdravog u Grčkoj!

21.09.2023

20:18

0

Autor: N.P.

Novinari ga pronašli u drugoj zemlji

Italijan se navodno ubio pre 10 godina, sada ga našli živog i zdravog u Grčkoj!
Adamo Gera je lažirao sopstvenu smrt - Copyright Facebook/Chi l'ha visto?

Italijan koji je pre 10 godina ostavio tri oproštajne poruke svojoj porodici i nakon toga navodno izvršio samoubistvo, pronađen je u Grčkoj uz pomoć ekipe jedne televizijske emisije koja se bavi pronalaženjem nestalih osoba.

Adamo Gera nestao je 7. jula 2013. godine iz svog doma u gradu Imola, prenosi Ansa. 
Njegova supruga Rafaela, sa kojom ima dve kćerke, nikada nije poverovala u njegove oproštajne poruke i uspela je da ga pronađe uz pomoć ekipe tv emisije u Patri u Grčkoj, gde je otpočeo novi život.

Reporter ga je pronašao i upitao direktno da li je on gospodin Adamo na šta je muškarac odmah odgovorio potvrdno.

- Hajde da kažemo da me nikada niste pronašli i da se priča tu završi - rekao je Adamo.

Snimak je pogledala njegova užasnuta žena koja je samo kratko prokomentarisala: "On nije čovek. On nije muškarac, on nije otac".

Inače, u vreme nestanka je utvrđeno da je Gerin automobil bio u Ankoni, pa se posumnjalo da je trajektom otišao u Patru.

- Mislila sam da se bacio u more. Ali, nisam verovala da je umro, čak mi je i policija govorila da se pomirim sa tim i krenem dalje. Ipak, nisam mogla da verujem da je jedan otac sposoban da napusti porodicu - dodala je Rafaela.

Kako navode italijanski mediji, ovaj slučaj neodoljivo podseća na zaplet kratkog romana "Pokojni Matija Paskal" čuvenog Luiđija Pirandela u kome glavni junak zbog privatnih problema napušta kuću i rodni grad i odlazi u Monte Karlo. Odlučuje ipak da se vrati kući, ali saznaje da ga je porodica proglasila mrtvim, i potom počinje niz neobičnih situacija i zapleta.

 

BONUS VIDEO


 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike