Surovi ubica pobegao iz zatvora, pa upada ljudima noću u kuće: Panika u Americi! (VIDEO)

10.09.2023

15:21

0

Danelo jepobegao hodajući kao kraba

Surovi ubica pobegao iz zatvora, pa upada ljudima noću u kuće: Panika u Americi! (VIDEO)
Copyright Twitter/BrianEntin

Danelo Kavalkante (34), surovi ubica koji je prošle nedelje pobegao iz zatvora u Pensilvaniji još uvek odoleva poteri američke policije.

On je pobegao tako što se popeo između dva zida upirući se u njih nogama i rukama, poput krabe.

Kako navodi CNN, policija je saopštila da je Kavalkante poslednji put primećen u noći između petka i subote i da je promenio izgled.

On je imao bradu i brkove kada je 31. avgusta pobegao iz zatvora na šokantan način, što je zabeleženo i na snimku nadzorne kamere, a prema informacijama policije sada je obrijan i dokopao se vozila za koje se pretpostavlja da je bele boje.

Chester County District Attorney's
 

Kavalkante je pre mesec dana osuđen na doživotnu robiju zato što je ubio bivšu devojku Deboru Brandao u aprilu 2021. godine.

Navodi se da je surovi ubica u petak dva puta primećen na području potere koje je policija organizovala za njim, a koja traje već 12 dana i u nju je uključeno skoro 400 policajaca.

Surovi ubica pobegao je iz zatvora koji se nalazi na svega oko 50 kilometara zapadno od Filadelfije.

Facebook/Chester County District Attorney
 

Sve ove informacije unele su strah među lokalno stanovništvo, a on se povećao kada je otkriveno da surovi ubica upada noću ljudima u kuće.

Rajan Dramond iz obližnjeg sela Pokopson juče je medijima ispričao kako je preživeo "akutni trenutak straha" kada je 1. septembra zatekao Kavalkantea u svom domu.

- Tada mi se stomak prevrnuo - rekao je Dramond za CNN.

 

 

Kancelarija okružnog tužioca objavila je na Fejsbuku poternicu za Kavalkanteom na kojoj se nudi 5.000 dolara za informaciju o tome gde se on nalazi.

Ovo je inače bilo drugo bekstvo iz tog zatvora u okrugu Čester koje je izvedeno na ovakav način i to za tek nešto više od tri meseca.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike