Najmlađa milionerka na svetu najavila da će se penzionisati: Odlučila je da "okači patike o klin" i da se posveti obrazovanju (FOTO)

04.09.2023

09:32

0

Ova mlada preduzetnica rođena je u Australiji, a sa svojom porodicom nedavno se preselila u Singapur

Najmlađa milionerka na svetu najavila da će se penzionisati: Odlučila je da "okači patike o klin" i da se posveti obrazovanju  (FOTO)
Piksi Kertis - Copyright Profimedia

Najmlađa milionerka na svetu Piksi Kertis (12) navodno je svoje bogatstvo zaradila preko svog brenda modnih dodataka "Pixie's Fidgets", a ranije ove godine najavila je da će se penzionisati. Kako to nije dovoljno šokantno, ona je svoje fanove iznenadila nakon što je kupila luksuzni automobil, iako nije dovoljno stara da ga vozi. 

Ova mlada preduzetnica rođena u Australiji, sa svojom porodicom nedavno se preselila u Singapur, a na društvenoj mreži Instagram pohvalila se svojim novim "rendž roverom". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Iako još uvek nema 18 godina, koliko je potrebno da budete stari da biste vozili automobil u Singapuru, najmlađa milionerka ima i druge stvari u kojima za to vreme može da uživa. 

Pa, tako se na društvenim mrežama može videti kako obilazi čitav svet, poput Turske i Pariza, gde je pozirala za fotografiju sa Anom Vintur iz američkog Voga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Prema rečima njene majke, Roksi Jačenko, Piksi je odlučila da okači "patike o klin", kako bi se "fokusirala na njen predstojeći polazak u srednju školu".

Njena majka joj je dala ideju da isplanira zabavu za penzionisanje nakon što joj je naglasila važnost učenja i ukazala na to da mora da uravnoteži obrazovanje i preduzetništvo.

Od 2023. godine, ova milionerka navodno zarađuje više od 133.000 dolara svakog meseca.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike