Doživotna robija za majku i ćerku: Influenserke nagovarale fanove da napadnu ljubavnika, on i prijatelj poginuli tokom bekstva! (VIDEO)

03.09.2023

14:59

0

Sud nije imao milosti

Doživotna robija za majku i ćerku: Influenserke nagovarale fanove da napadnu ljubavnika, on i prijatelj poginuli tokom bekstva! (VIDEO)
Majka i ćerka Bukari - Copyright Printscreen TikTok

Modna blogerka Mahik Bukari (24) i njena majka Ansrin (46), osuđene su na doživotnu kaznu zatvora. One su zajedno na ulicama engleskog Lestera su izazvale smrtonosni "vrtlog" koji je rezultirao smrću dvojice muškaraca u automobilskoj poteri.

 

 

Mahik je preko društvenih mreža regrutovala svoje pratioce kako bi napali 21. godišnjeg ljubavnika svoje udate majke Sakiba Husejina, koji je pretio da će progovoriti o trogodišnjoj aferi sa Ansrin.

Leicestershire police
 

Nesreća se desila kada je Sakib sa svojim prijateljem Hašimom krenuo na parking jednog marketa kako bi se našao sa pomenutom majkom i ćerkom. One su trebale da mu predaju kovertu sa 3.000 funti koliko je on navodno potrošio u njihovoj romansi.

Leicester Mercury
 

Međutim, to je bila nameštaljka. Čak osmoro ljudi sačekalo je Sakiba i Hašima koji su ubrzo krenuli u bekstvo. Ipak, ono se završilo fatalno na putu A46 nadomak Lestera. Incident se desio u februaru prošle godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike