Drama na letu za Atlantu: Zbog turbulencija u avionu povređeno 11 osoba!

30.08.2023

12:52

0

U letelici su bili 151 putnik i 14 članova posade iz Milana

Drama na letu za Atlantu: Zbog turbulencija u avionu povređeno 11 osoba!
Ilustracija/Delta erlajns - Copyright Profimedia

Jedanaest ljudi iz aviona "Delta erlajnsa" prebačeno je u bolnicu u utorak 29. avgusta, nakon što su doživeli "ozbiljne turbulencije" pre sletanja u Atlantu, rekao je portparol kompanije za CNN.

U avionu su bili 151 putnik i 14 članova posade iz Milana kada je došlo do turbulencije, rekao je portparol "Delte". Među 11 povređenih su i članovi posade i putnici.

Stepen povreda nije odmah otkriven u utorak.

- Članovi "Deltinog" ker tima se mobilišu da se povežu sa klijentima na "Deltinom" letu 175 koji su doživeli ozbiljne turbulencije pre nego što su bezbedno sleteli u Atlantu u utorak - rekao je portparol.

Avion se nalazio oko 60 kilometara severoistočno od aerodroma Hartsfild-Džekson u Atlanti kada je došlo do turbulencija i na kraju je bezbedno sleteo, prema Federalnoj agenciji za vazduhoplovstvo.

- Naš prioritet je briga o našim klijentima i članovima posade koji su zadobili povrede. Zahvalni smo onima koji su prvi reagovali i dočekali letelicu kako bi pružili medicinsku pomoć i koji transportuju povređene u bolnicu - dodao je portparol "Delte".

Bonus video

instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike