Tramp ne propušta priliku da potkači Bajdena: Mentalno je gore nego fizički, a nije baš triatlonac (VIDEO)

24.08.2023

12:09

0

Autor: I.K.

U većem delu intervjua bivši predsednik SAD je kritikovao Bajdena, kog je opisao kao „najgoreg predsednika u istoriji zemlje”

Tramp ne propušta priliku da potkači Bajdena: Mentalno je gore nego fizički, a nije baš triatlonac (VIDEO)
Donald Tramp - Copyright AP Photo/Charlie Riedel

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi "voleo" da bude protivkandidat aktuelnom predsedniku Džozefu Bajdenu na izborima 2024. godine, ali je doveo u pitanje da li će njegov rival biti sposoban da učestvuje u kampanji.

Tramp je izneo sumnju da li će američki predsednik Bajden biti fizički sposoban da se kandiduje za reizbor 2024. godine, nakon što je preskočio prvu republikansku debatu u kampanji, prenosi Skaj njuz.

Bivši predsednik SAD je ovo izjavio tokom intervjua poznatom novinaru Takeru Karlsonu, koji se nedavno sreo i razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

U većem delu intervjua bivši predsednik SAD je kritikovao Bajdena, kog je opisao kao „najgoreg predsednika u istoriji zemlje”.

Bivši predsednik, koga je Bajden pobedio na predsedničkim izborima 2020. godine, rekao je da aktuelni predsednik SAD "mentalno gore, nego što je fizički, a da fizički nije baš triatlonac…".

 

 

"Samo čekate kada će da se sruši, a on to skoro uvek učini", naglasio je Tramp.

Tramp je odbacio i različite optužnice protiv njega kao politički motivisane i poručio da je uveren da "ljudi vide da je to prevara".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike