Težak udes u Solunu: Sudarili se kamion i auto, roditelji poginuli, stariji sin u teškom stanju

16.08.2023

18:53

0

Dečak (12) je zadobio teške povrede i čeka ga operacija, dok je desetogodišnjak lakše povređen, hospitalizovan je i van životne opasnosti

Težak udes u Solunu: Sudarili se kamion i auto, roditelji poginuli, stariji sin u teškom stanju
Ilustracija - Copyright Profimedia

Roditelji, starosti 49 i 45 godina, poginuli su u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u podne na 18. kilometru autoputa Solun-Seron, a njihovo dvoje dece je povređeno, javlja protothema.gr.

Dečak (12) je zadobio teške povrede i čeka ga operacija, dok je desetogodišnjak lakše povređen, hospitalizovan je i van životne opasnosti.

Kako javlja grčki portal, automobil rumunskih registarskih oznaka u kojem je putovala četvoročlana porodica sudarilo se sa kamionom, a deca su hitno prevezena u solunsku Opštu bolnicu "Papageorgiou".

Prema informacijama portala thestival.gr, 12-godišnjak je teško povređen i nalazi se na Klinici za dečju hirurgiju te bolnice, gde ga čeka operacija, nakon čega će biti hospitalizovan na Dečjem odeljenju intenzivne nege bolnice "Hipokrat" u Solunu.

Njegov desetogodišnji brat je lakše povređen i van životne opasnosti. On se nalazi na lečenju u Klinici za dečju hirurgiju Opšte bolnice "Papageorgiu".

Deca su svesna i komuniciraju sa okolinom.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike