Rulja od 400 muškaraca napala ženu u parku, cepali joj odeću i zlostavljali je (VIDEO)

25.08.2021

18:36 >> 19:16

0

Pakistan je šesta najopasnija zemlja na svetu za žene

Rulja od 400 muškaraca napala ženu u parku, cepali joj odeću i zlostavljali je (VIDEO)
Copyright Youtube/Educate YourSelf

Pakistanska policija pokrenula je istragu protiv stotina nepoznatih muškaraca nakon što je jednu ženu seksualno zlostavljala gomila od više od 400 Pakistanaca u parku u Lahoreu dok je snimala video za društvene mreže.

Šokantan napad zabeležen je na nekoliko snimaka koji prikazuju kako je rulja navalila na ženu dok je bila u parku. Usred bela dana muškarci su je podigli i cepali joj odeću, napadali je i dodirivali.

Pročitajte još

– Vukli su me sa svih strana do te mere da mi je odeća bila pocepana. Bacili su me u vazduh. Brutalno su me napali – rekla je policiji. Dodala je da joj je gomila ukrala i nakit, minđuše i mobilni telefon.

Slučaj je izazvao talas gađenja i besa u Pakistanu. Državni ministar informacija Favad Čodri rekao je da su u toku hapšenja, a pojedini počinioci su identifikovani.

Aktivisti, političari, poznate ličnosti, organizacija “Amnesti internešenal” i ljudi širom Pakistana osudili su napad. Predsedavajući Pakistanske narodne stranke Bilaval Buto Zardari rekao je da bi incident trebalo da “posrami svakog Pakistanca” i da “govori o truleži u društvu”.

Pročitajte još

Pakistan je šesta najopasnija zemlja na svetu za žene, prema istraživanju fondacije “Tompson Rojters”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike