Najgori slučaj zlostavljanja mališana: Otac držao šestoro dece u kavezima za pse - policija ih pronašla neuhranjene i u modricama

01.08.2023

09:48

0

Autor: Lj. S.

Ovo stravično zlostavljanje prijavila je njegova partnerka i majka dece

Najgori slučaj zlostavljanja mališana: Otac držao šestoro dece u kavezima za pse - policija ih pronašla neuhranjene i u modricama
Copyright YouTube/8 News NOW Las Vegas

Travis Dos, otac šestoro dece, uhapšen je u Las Vegasu zbog sumnje da je svoje mališane, starosti između dve i 11 godina, držao u kavezima za pse, saopštila je tamošnja policija. 

Iako je on uhapšen 11. juna, za ovaj slučaj saznalo se tek nedavno. 

Ovo stravično zlostavljanje prijavila je njegova partnerka i majka dece Amanda Stamper, koja je takođe bila žrtva nasilja, a koja je policiju uspela da pozove iz obližnje apoteke. 

Policija je potvrdila da je reč o "najgorem slučaju zlostavljanja dece".

Deca bila neuhranjena i u kavezima

Policijski službenici su zatekli decu u užasnim uslovima - bila su neuhranjena i prekrivena modricama i smeštena u kaveze za pse.

Kako je prikazano na video-snimku koji je objavila tamošnja policija, pored dece, ovaj monstrum je u kavezima držao u pse. 

Prema policijskom izveštaju, Dos je zanemarivao i fizički zlostavljao mališane i primoravao ih da žive u prljavštini. Međutim, u javnosti se predstavljao kao čovek koji živi luksuzno i raskošno.

Takođe, svoju partnerku je primoravao na prostituciju.

Pred njim su optužbe za zlostavljanje dece i trgovinu ljudima, a iako je njegova partnerka takođe bila žrtva, vlasti vode istragu i protiv nje zbog dopuštanja zlostavljanja dece.

- Uvek je bilo veoma loše. Kad god sam pokušala da se zauzmem za njih, on bi se okomio na mene - tvrdi majka šestoro mališana. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike