Slučajni prolaznik u zadnji čas spasao bebu: Kolica jurnula ka putu, žena koja ju je čuvala pala i počela da vrišti (VIDEO)

04.05.2023

17:12

0

Čovek se vidi kako juri i hvata kolica samo nekoliko koraka pre nego što su stigla do auto-puta

Slučajni prolaznik u zadnji čas spasao bebu: Kolica jurnula ka putu, žena koja ju je čuvala pala i počela da vrišti (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/ConwayShow

Prolaznik koji je brzo reagovao u opasnoj situaciji proglašen je za heroja nakon što je spasao bebu u kolicima da ne uleti na prometnu ulicu.

U snimku od kog zastaje dah vidi se kako se kolica kotrljaju niz kos prilaz dok je vetar duvao u Hesperiji u Kaliforniji, u trenutku dok je osoba koja je brinula o njoj vadila nešto iz automobila.

Žena je to ipak primetila i pojurila za detetom, ali se spotakla i pala na zemlju, dok su kolica došla do ivičnjaka.

Pokušavajući da se vrati na noge, ponovo je pala i nije joj ostalo ništa drugo nego da vrišti. U tom trenutku pojavljuje se čovek koji u poslednji čas dotrčava do kolica i sprečava ih da odu na put.

Čovek se vidi kako juri i hvata kolica samo nekoliko koraka pre nego što su stigla do auto-puta.

NBC Los Anđeles ga je imenovao kao Rona Nesmana, koji se u tom trenutku vraćao sa razgovora za posao u obližnjem restoranu.

- Znao sam da mogu da ih uhvatim i zahvalan sam na tome što jesam jer zaista ne bih želeo da vidim krajnji rezultat da nisam bio tamo. Pokušala je sve što je mogla da ustane. Kolena su joj krvarila kada sam joj prišao. I dalje je bila šokirana i plakala je - rekao je Nesman pomenutom mediju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike