Videla je fotografiju sebe i dečka na televiziji i ostala u šoku: Shvatila da je traže zbog ubistva, i odmah pozvala policiju!

30.04.2023

07:12

0

Autor: M.M.

Njen dečko Erik Agire se suočava sa optužbama za ubistvo 46-godišnjeg Eliota Niksa

Videla je fotografiju sebe i dečka na televiziji i ostala u šoku: Shvatila da je traže zbog ubistva, i odmah pozvala policiju!
Copyright Foto: Houston Police Department

Čovek iz Teksasa koji je saznao da ga je lažni čuvar parkinga prevario sa 40 dolara, ostavio je svoju partnerku u restoranu u Hjustonu, uzeo pištolj iz svog automobila i navodno ubio čoveka pre nego što se vratio na večeru.

Erik Agire se suočava sa optužbama za ubistvo 46-godišnjeg Eliota Niksa 11. aprila. On se pojavio na sudu u četvrtak, a sudija mu je odredio kauciju na 200.000 dolara. 

Agire (29) je navodno rekao svojoj partnerki da je „sve bilo u redu“ i da je samo preplašio čoveka nakon što se vratio u restoran sa parkinga. Zatim su otišli da jedu na drugom mestu.

Foto: Houston Police Department
 

Agireova partnerka pozvala je policiju dva dana kasnije nakon što je policija objavila fotografije para, koji su identifikovani na osnovu dojava kriminalističkih grupa.

- Želela je da uradi pravu stvar. Htela je da bude sigurna i rekla je policiji šta zna - rekao je advokat Rik DeToto za lokalnu novinsku stanicu KPRC.

Istraga je pokazala da su se 11. aprila Agire i njegova partnerka sastali na večeri u centru Hjustona, a nakon što su parkirali svoje automobile u blizini restorana, Niks je prišao paru tvrdeći da radi na parkingu. Rekao je da bi parkiranje svakog vozila koštalo 20 dolara.

Foto: Houston Police Department
 

Agire je platio 40 dolara. Ali konobar u restoranu je kasnije obavestio par da Niks na taj način vara ljude i da ne radi na parkingu.

Svedok je kasnije rekao policiji da je video Agirea kako se vraća u svoj auto, hvata pištolj i juri za Niksom. Kazao je da su da su mu obojica izašli iz vidokruga, ali je čuo pucnjavu pre 20 časova, a tvrdi i kako se Agire "nešalantno vratio do svog automobila sa pištoljem u ruci" pre nego što ga je odložio i vratio se na sastanak u restoran.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike