Snimci sa kamere otkrili jezivu istinu o padu Nemanje iz Lazarevca sa terase: Gurnuo ga mladić koji je policiji rekao da ništa ne zna!

23.12.2022

11:08

0

Autor: 24sedam

Duško R., sa kojim je pre pada Nemanja posvađao, uhapšen je u sredu za pokušaj ubistva

Snimci sa kamere otkrili jezivu istinu o padu Nemanje iz Lazarevca sa terase: Gurnuo ga mladić koji je policiji rekao da ništa ne zna!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Zdravstveno stanje Nemanje K. (32) iz Lazarevca, koji je pao sa terase kladionice u ovom gradu, i dalje je teško, a policija je u sredu, po nalogu tužioca, uhapsila Duška R. koji se sumnjiči za pokušaj ubistva

Nesreća se dogodila nakon što su se njih dvojica posvađali i potukli, a motiv zbog koga su se sukobili i dalje je nepoznat.

Policija u Lazarevcu prekjuče je obavila razgovor sa Nikolom R. i Dušanom R., nakon što je ispred kladionice, nađen Nemanja K. u lokvi krvi i bez svesti. Oni su rekli da su videli Nemanju da pijan izlazi iz objekta i da su nekoliko minuta kasnije videli da leži na betonu.

Zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zatražio je snimak sa kamera koji je otkrio jezive detalje.

 - Na njemu se vidi da su se Duško i Nemanja posvađali u kladionici, da su zatim izašli na terasu gde je došlo do tuče. Na delu snimka se vidi kako Duško gura Nemanju ka ogradi i kao on pada sa terase, otkriva za Telegraf.rs izvor blizak istrazi.

Povređeni Nemanja je zbrinut u Urgentnom centru i nalazi se u šok sobi. Lekari su  konstatovali da ima hematom na glavi i mnogobrojne prelome.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike