Čirlidersice upucane kada su se vraćale sa treninga! Jedna je otvorila pogrešna vrata i nastao je haos

20.04.2023

09:00

0

Heder Rot, jedna od navijačica, otvorila je vrata automobila za koji je mislila da je njeno vozilo i zatekla čoveka na suvozačevom mestu

Čirlidersice upucane kada su se vraćale sa treninga! Jedna je otvorila pogrešna vrata i nastao je haos
Copyright Printscreen/YouTube

Dve navijačice su upucane na parkingu u Teksasu nakon što su otvorile vrata pogrešnog automobila. Ovo je treća pucnjava za nedelju dana u SAD u kojoj su mladi i nedužni ljudi bili žrtve zločina.

Naime, četiri navijačice vraćala su se sa treninga u Ostinu kada su se zaustavile na parkingu da bi prešle u svoja vozila.

Heder Rot, jedna od navijačica, otvorila je vrata automobila za koji je mislila da je njeno vozilo i zatekla čoveka na suvozačevom mestu. 

Shvativši da je pogrešila, otišla je do svog automobila. 

 

 

- Videla sam tipa kako ustaje sa mesta suvozača. Spustila sam prozor i pokušala da mu se izvinim - rekla je za CNN i dodala: 

- A onda, na pola puta, samo je izvukao pištolj i počeo je da puca u sve nas.

Dve navijačice su upucane. Jednoj je pružena pomoć na licu mesta, a druga, Pejton Vašington, prebačena je u bolnicu jer je bila u kritičnom stanju.

Otac Vašingtonove je rekao da su joj lekari uklonili slezinu i da je sada stabilno.

Pokrenuta je GoFundMe stranica da bi se pomoglo ovoj devojci oko medicinskih troškova, a na njoj je pucnjava opisana kao besmisleni i nasumični čin nasilja.

Pedro Telo Rodrigez mlađi (25), koji je navodno pucao, uhapšen je.

Incident se dogodio nekoliko dana nakon što je crni tinejdžer Ralf Jarl upucan u glavu pošto je pokucao na pogrešna vrata u Kanzas Sitiju.

Srećom, on je preživeo.

- Da mu je metak pogodio glavu delić inča u bilo kom drugom pravcu, verovatno bi bio mrtav - rekao je portparol porodice Šon King.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike