Afroamerički tinejdžer upucan u glavu nakon što je pozvonio na pogrešna vrata: Niko nije hteo da mu pomogne iz obližnjih kuća

17.04.2023

09:52

0

Autor: N.P.

Ralf Jarl je samo trebalo da pokupi svoju mlađu braću

Afroamerički tinejdžer upucan u glavu nakon što je pozvonio na pogrešna vrata: Niko nije hteo da mu pomogne iz obližnjih kuća
Copyright Gofundme.com/Instagram/shaunking

Afroamerički tinejdžer je upucan u glavu nakon što je pozvonio na pogrešna vrata u Kanzas Sitiju.

Ralf Jarl (16) je trebalo da pokupi svoju mlađu braću oko 22.30 sati u četvrtak, ali je pogrešio adresu. Muškarac koji mu je otvorio vrata ga je dočekao mecima. Prvo ga je upucao u glavu, a kada je dečak pao na zemlju, ispalio je još jedan metak. Ralf je uspeo da ustane i pobegne do susedne kuće gde je potražio pomoć.

Nažalost, obišao je tri kuće pre nego što je neko konačno pristao da mu pomogne, ali i čak i tada su mu rekli da legne na zemlju i digne ruke u vazduh.

Napadač je odveden u pritvor, ali je pušten 24 sata kasnije.

- Čim se istraga završi, slučaj ćemo predstaviti tužiocima okruga Klej - rekla je šefica policije Kanzas Sitija Stejsi Grejvs.

Pucnjava je zvanično zavedena kao slučaj zamene identiteta.

Jarlova tetka, Fejt Spunmor, rekla je da je tinejdžer trebalo da ode do kuće koja je samo jedan blok udaljena od njegovog doma, ali je pogrešio ulicu, a nije imao mobilni telefon kod sebe. 

Kako je navela, Jarl je član školskog naučnog tima i džez orkestra i jedan je od najambicioznijih klarinetista u Misuriju.

Advokat za građanska prava, Ben Kramp, rekao je da muškarac koji je otvorio vatru treba da bud optužen.

- Ne možete da pucate u ljude bez ikakvog povoda kada vam neko zakuca na vrata, a kucanje na vrata nije razlog za pucnjavu - naveo je.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike