Objavljen snimak akcije u kojoj je ubijena odgovorna za masakr u školi u Nešvilu: Ona leži na podu, policajci i dalje pucaju! (VIDEO)

28.03.2023

21:43

1

U šestominutnom video-snimku objavljenom na Jutjubu mogu se videti dve tačke gledišta koje prikazuju perspektive oficira Reksa Engelberta i policajca Majkla Kolaza

Objavljen snimak akcije u kojoj je ubijena odgovorna za masakr u školi u Nešvilu: Ona leži na podu, policajci i dalje pucaju! (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/Metropolitan Nashville Police Department

Policijska uprava grada Nešvila objavila je snimak koji je napravljen od onoga što su snimile telesne kamere dva policajca koja su učestvovala u akciji u kojoj je ubijena 28-godišnja Odri Elizabet Hejl, bivša učenica Kovenant škole koja se predstavljala muškim imenom "Ejden".

U šestominutnom video-snimku objavljenom na Jutjubu mogu se videti dve tačke gledišta koje prikazuju perspektive oficira Reksa Engelberta i policajca Majkla Kolaza, koji su zaslužni za zaustavljanje krvavog pohoda Hejlove.

U zajedničkom prostoru na drugom spratu tim policajaca koji su reagovali naišao je na Hejl koja je pucala kroz prozor na policijska kola koja su stigla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RT (@rt)

Mapa i spisi, uključujući „manifest“ koji je napisala Hejl, otkrili su da je njen napad „proračunat i planiran“, navodi se u saopštenju policije.

Troje dece je ubijeno u pucnjavi u privatnoj hrišćanskoj školi pored tri člana osoblja: Evelin Dikhaus, Vilijam Kini i Hali Skrags, svi stari 9 godina, kao i  Majk Hil (61), Sintija Pik (61) i direktorka škole Ketrin Kuns (60).

U ranijim snimcima koje je objavila policija vidi se kako je naoružana žena koja je pohađala školu pre mnogo godina stigl u kampus u svojoj hondi. Kod sebe je imala dve jurišne puške i pištolj i pucala je u školu kroz vrata sa strane zgrade.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike