Zmija se uvukla u krevet, pa napravila paniku: Otrovnica prestravila građane (FOTO)

22.03.2023

07:25

1

Istočnu smeđu zmiju je iz kuće je iznela služba za spasavanje životinja, ali su društvene mreže preplavili komentari uplašenih komšija

Zmija se uvukla u krevet, pa napravila paniku: Otrovnica prestravila građane (FOTO)
Zmija u postelji beloj - Copyright Printscreen Facebook/Zachery's Snake and Reptile Relocation

Zmija koja je pronađena u krevetu u australijskom selu Kalabar navela je vlasti Kvinsledna da upozore ljude da pre spavanja detaljno pregledaju pokrivače kako se ne bi iznenadili kad legnu.

Upozorenje je usledilo pošto se u ponedeljak ogromna smeđa zmija našla na krevetu u mestu zapadno od Zlatne obale.

Istočnu smeđu zmiju je iz kuće je iznela služba za spasavanje životinja Zaharijeva selidba zmija i reptila, koja je na Fejsbuku podelila jezive fotografije životinje koja je izašla ispod pokrivača.

- Pažljivo proverite krevet večeras! Ova istočna smeđa zmija se bezbedno preselila - napisao je hvatač zmija uz fotografije.

Na fotografijama se može videti kako je ova veoma otrovna zmija izgamizala delimično ispod pokrivača i podigla glavu kako bi hvataču dala do znanja da ju je uznemirio.

Printscreen Facebook/Zachery's Snake and Reptile Relocation
 

„Ovako nastaju noćne more“, „Pa, više nikada neću spavati“, „Jednostavno bih umrla“ samo su neki od komentara koje su napisali prestrašeni lokalni stanovnici ispod objavljenih fotografija.

Priča je došla kao podsetnik ljudima da budu oprezniji ako deže drže vrata otvorenim kako bi izbegli da neželjeni gmizavci uđu unutra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike