Džinovski piton progutao ženu, seljani ga našli naduvenog, ubili ga i rasporili: Ušla je u šumu u petak i nije se vratila (VIDEO/FOTO)

25.10.2022

14:56

0

Njeno telo i odeća bili su koro netaknuti, pošto je ovoj zmiji potrebno nekoliko nedelja kako bi svarila ovoliki obrok

Džinovski piton progutao ženu, seljani ga našli naduvenog, ubili ga i rasporili: Ušla je u šumu u petak i nije se vratila (VIDEO/FOTO)
PITON - Copyright Profimedia

Žena koja je nestala u šumi u Indoneziji u blizini svoje porodične kuće u Džambi na ostrvu Sumatra pronađena je u pitonovom stomaku dva dana kasnije.

Džahru (54) je progutala zmija duga 6,4 metara, koja je zbog naduvenog stomaka bila sumnjiva meštanima koji su krenuli u potragu za njom.

Kada su rasporili pitona, unutra su pronašli njeno telo.

Starešina sela u kom je Džahra živela rekao je da ju je piton najverovatnije ubio ugušivši je svojim telom, da bi je nakon toga progutao. Sitom pitonu posle toga bile su potrebne dve nedelje kako bi svario obrok, ali mu seljani nisu dozvolili da okonča proces.

Džahrino telo pronađeno u zmiji bilo je skoro netaknuto, kao i njena odeća.

Njena porodica alarmirala je lokalne vlasti u petak, čim se žena nije vratila iz šume.

Kada su posle dva dana uočili zmiju, seljani su je napali, ubili i rasporili, a snimak borbe sa njom pojavio se na internetu.

Ovaj slučaj dodatno je zabrinuo ljude jer su u blizini sela viđeni brojni džinovski pitoni, što je karakteristično za Indoneziju. Džinovski mrežasti pitoni kao što je ovaj žive u udaljenim šumama i uglavnom se hrane divljim životinjama, ali se desi da pojedu i čoveka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike