Devojčice prizivale duhove u školi: Pale u nesvest, pa završile u bolnici! Koristile tablu da bi uspostavile vezu sa mrtvima?

09.03.2023

07:15

0

Direktor škole i zabrinuti nastavnici otišli su sa učenicama u bolnicu, gde čekaju najnovije informacije o njihovom stanju

Devojčice prizivale duhove u školi: Pale u nesvest, pa završile u bolnici! Koristile tablu da bi uspostavile vezu sa mrtvima?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Skoro 30 devojčica završilo je u bolnici nakon što su se onesvestile dok su prizivale duhove u školi u Kolumbiji.

One su hitno prevezene u bolnicu jer su izgubile svest nakon što su koristile tablu za prizivanje duhova, koja se inače koristi za kontaktiranje mrtvih.

Direktor škole i zabrinuti nastavnici otišli su sa učenicama u bolnicu, gde čekaju najnovije informacije o njihovom stanju.

- Postojalo je 28 mogućih slučajeva anksioznosti kod učenika. S obzirom na prijavljene slučajeve, niz komentara je pušten u zajednicu koji su, umesto da pomognu u rešavanju situacije, doveli do zabune i nepovoljnog okruženja za naš rad. Iz tog razloga su studenti upućeni u lokalnu opštinsku bolnicu prema važećim protokolima. Učenike su pratili direktori i nastavnici tokom procesa evaluacije. Roditelji su bili obavešteni o situaciji - naveo je direktor škole na jugu Kolumbije Hugo Tores.

Pixabay
Ilustracija

Škola čeka medicinske izveštaje prije nego što dostavi najnovije informacije o incidentu, a Tores je istakao da prva dva hospitalizovana studenta već od ranije imaju zdravstvene probleme.

Mnogi roditelji, međutim, veruju da su deca koristila ploče za prizivanje duhova tokom nastave.

- Radim ovde u bolničkom kiosku i svaki dan vidim troje, četvoro dece kako stižu nakon nesvestice. Roditelji, morate da istražite šta se dešava u školi, jer naša deca ne mogu ovako da nastave. Naša deca uvek imaju dobar doručak i ne može se reći da je ono što se dešava zbog nedostatka hrane - navela je majka jedne od devojčica.

Nejasno je kada škola planira da obavesti javnost o stanju učenika, dok vlasti nisu potvrdile da li je policijska istraga u toku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike