Endru Tejt boluje od raka! Menadžer potvrdio glasine

04.03.2023

09:49

0

U martu 2023. na internetu su se pojavili medicinski dokumenti u kojima se navodi da je uočena lezija na „desnom gornjem“ delu jednog od njegovih plućnih krila

Endru Tejt boluje od raka! Menadžer potvrdio glasine
Endru Tejt - Copyright AP Photo/Andreea Alexandru

Na internetu su se pojavili medicinski dokumenti koji tvrde da Endru Tejt pati od raka pluća, a sada je njegov menadžer odlučio da progovori na ovu temu.

Rumunske vlasti trenutno drže u pritvoru kontroverznog influensera pod optužbom za trgovinu ljudima, silovanje i organizovani kriminal.

Bivši kik-bokser je prošle godine bio u centru pažnje i dobio je brojne kritike zbog svojih stavova o ženama.

Uprkos molbama za oslobađanje, Tejtov zahtev je nedavno odbijen četvrti put, a zdravstvena dijagnoza koja je dospela u javnost ne olakšava njegovu situaciju.

U martu 2023. na internetu su se pojavili medicinski dokumenti u kojima se navodi da je uočena lezija na „desnom gornjem“ delu jednog od njegovih plućnih krila. Tejt je navodno otputovao u Dubai gde je pregledan i gde mu je ovo saopšteno.

Dokumenti su takođe uključivali pismo Tejtovog lekara opšte prakse u bolnici Kraljev koledž u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u kome je on molio influensera da se vrati u zemlju kako bi se lečio.

Profimedia
 

- Moja profesionalna medicinska preporuka jeste da Endru hitno bude vražen u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi bez odlaganja bio podvrgnut ovim medicinskim istragama. Vreme je od suštinske važnosti i svako dalje odlaganje gore navedenih istraga može imati ozbiljne negativne implikacije po Endruovo fizičko zdravlje - navodi se u pismu.

Dokumenti koji su procurili brzo su izazvali lavinu teorija na internetu, pri čemu su neki verovali da su lažne, dok su drugi sugerisali da Tejt možda koristi dijagnozu da bi izvrdao rumunskim organima za sprovođenje zakona.

Tejtov menadžer je 3. marta progovorio o glasinama o raku pluća, tvrdeći da je dijagnoza zaista tačna.

 

 

- Dobro, mnogi ljudi me pitaju da li je priča o raku pluća istinita. Da, to je istina. Ja sam ga vozio do bolnice u Dubaiju i iz nje. Nemam više detalja da podelim - napisao je on u okviru jednog od svojih storija na Instagramu.

Endru Tejt je zajedno sa svojim bratom Tristanom priveden u Rumuniji krajem decembra i određen mu je pritvor od mesec dana, koji je zatim dva puta naknadno produžen i influenser bi, prema trenutnim odlukama suda, trebalo da bude u zatvoru do kraja marta kako ne bi ometao sprovođenje istrage.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike