"Tlo nam je izmicalo pod nogama": Novinarka se rasplakala u programu uživo nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku (VIDEO)

20.02.2023

21:04

0

Autor: Lj. S.

U ovim potresima povređeno je više od 200 ljudi

"Tlo nam je izmicalo pod nogama": Novinarka se rasplakala u programu uživo nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku (VIDEO)
Novinarka se rasplakala u uživo programu - Copyright Printscreen/YouTube/CNN TURK

Dva zemljotresa jačina 6,4 i 5,8 stepeni po Rihterovoj skali pogodili su večeras Tursku, a koliko su prizori bili jezivi i tužni govori i činjenica da se novinarka Si-En-Ena rasplakala u programu uživo.

Kako je prikazano na video-snimku, ona se uključila u program uživo iz šatorskog naselja, koje je privremeno oformljeno za preživele iz ranijih razornih zemljotresa koji su pogodili ovu zemlju.

- Tlo nam je izmicalo pod nogama. Bio je to neverovatno snažan potres - rekla je ona.

Prema prvim podacima, u zemljotresima koji su 20. februara pogodili Tursku najmanje tri osobe su poginule, a 213 je povređeno. 

U razornim zemljotresima koji su isto područje pogodili pre dve sedmice poginulo je više od 46.000 ljudi, a više od milion ljudi je ostalo bez domova. Potraga i spasavanje su završeni, osim u provincijama Kahramanmaraš i Hataj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike