Muškarac tuži ženu za 2 miliona evra jer neće da bude njegova devojka! Posle 4 godine druženja kaže da ima "emotivnu traumu"

03.02.2023

07:10

0

Autor: N. Pavlović

Preduzetnik iz Singapura jednostavno ne može da prihvati da bude "samo prijatelj"

Muškarac tuži ženu za 2 miliona evra jer neće da bude njegova devojka! Posle 4 godine druženja kaže da ima "emotivnu traumu"
Copyright Profimedia

Muškarac iz Singapura tužio je za 2 miliona dolara ženu koja je odbila da mu bude devojka, nakon četiri godine druženja, zbog emotivne traume.

K Kavšigan, direktor kompanije za dronove "D1 Racing", podneo je dve tužbe protiv Nore Tan Šu Mei nakon što ga je odbila, navodeći da je to oštetilo njegovu "zvezdanu reputaciju" i dovelo do toga da je izgubio najmanje pet poslovnih saradnji.

Mei je podnela kontratužbu u kojoj traži novac koji je potrošila, kako tvrdi, na obezbeđivanje svog doma od Kavšigana i na terapije.

Kako je rekla, morala je da instalira senzore, "pametno zvonce" i druga digitalna pomagala na svoja vrata kako bi se zaštitila od nepoželjnog udvarača. Traži i oko 1.000 evra kako bi se pokrili troškovi opreme i budućih terapija.

Kavšigan je odlučio da se obrati sudu kada mu je Mei rekla da ga vidi samo kao prijatelja.

On tvrdi da je ona "prekršila sporazum" o poboljšanju njihovog odnosa, ali je sud odbacio slučaj, saopštivši da se radi o zloupotrebi sudskog procesa. Sud je naveo i da neće da učestvuje u Kavšiganovim pokušajima da uceni Mei.

Kako se navodi, par se upoznao 2016. godine i postali su prijatelji. Navodno su oboje članovi rotarijanskog kluba. Druženje je bilo na klimavim nogama kada su različito počeli da posmatraju svoj odnos.

Mei je više puta naglasila da u njemu vidi samo prijatelja, a posle je želela da smanji komunikaciju sa njim što ovaj muškarac nikako nije mogao da prihvati.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike