Automobili zdrobljeni u lančanom sudaru 200 vozila u Kini, povređeni zarobljeni: Ovo je strašno, ne možemo da siđemo s mosta (VIDEO)

28.12.2022

12:37

0

Kako javljaju hitne službe i državna televizija CCTV, do nesreće je došlo zbog velike magle

Automobili zdrobljeni u lančanom sudaru 200 vozila u Kini, povređeni zarobljeni: Ovo je strašno, ne možemo da siđemo s mosta (VIDEO)
Lančani sudar u Kini - Copyright Profimedia

U lančanom sudaru u blizini kinskeog grada Džengdžou učestvovalo je 200 vozila, a u nesreći je stradala najmanje jedna osoba.

Kako javljaju hitne službe i državna televizija CCTV, do nesreće je došlo zbog velike magle.

 

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije i video-snimci na kojima se vidi kako su automobili i kamioni nagomilani u nizu, a na jednoj od njih vidi se crni četvorotočkaš koji je završio na drugim vozilima.

 

 

- Ovo je strašno. Ovde je mnogo ljudi, mislim da ne možemo da siđemo sa mosta - čuje se kako u jednom od snimaka govori nepoznata osoba.

Mnogi koji su povređeni ostali su zarobljeni u vozilima, a na mesto nesreće poslato je 11 vatrogasnih vozila i 66 spasilaca, dok je policija zatvorila most za saobraćaj.

 

 

- U sredu ujutro došlo je do iznenadnog nakupljanja magle na mostu preko Žute reke u Džengdžou, što je izazvalo saobraćajnu nesreću u kojoj je učestvovalo više vozila - saopštile su vlasti.

 

Vidljivost je od jutros u mnogim oblastima bila manja od 500 metara, a povremeno i od 200 metara, saopštila je meteorološka služba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike