Porodična tragedija! Suprug na Božić svirepo ubio ženu, presudio joj sa 12 uboda nožem - evo šta je prethodilo zločinu (FOTO)

26.12.2022

22:35

0

Autor: 24sedam

Određen mu je pritvor, a istraga će pokazati detalje

Porodična tragedija! Suprug na Božić svirepo ubio ženu, presudio joj sa 12 uboda nožem - evo šta je prethodilo zločinu (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Stravičan zločin potresao je javnost u Italiji kada je Marija Amatuzo (29) ubijena je na Božić jer joj je, kako se sumnja, suprug Ernesto Favara (63) zadao 12 uboda nožem nakon svađe.

Ovaj tragičan slučaj dogodio se u italijanskom selu Marinela di Selinunte, a prema pisanju italijanskih medija Marija i Ernesto imali su zajedničku prodavnicu morskih plodova.

Ernesto je bio ribar, a Marija je u selo došla iz Palerma nakon razvoda. Oboje iz prethodnih brakova imaju po dvoje dece, ali Marija svoju decu nije dovela u selo.

 

 

Udovac Ernesto oženio se Marijom pre četiri godine i ubrzo su dobili blizance. Oboje su od ranije poznati policiji koja je nekoliko puta morala da interveniše zbog njihovih burnih svađa.

Do zločina je došlo kada je Marija usled svađe pomenula razvod. Njen muž uzeo je kuhinjski nož i svojoj supruzi zadao smrtonosne povrede.

Policija je došla na poziv zabrinutih meštana, a u kući je zatekla Ernesta koji je i dalje držao nož kojim je presudio Mariji.

Određen mu je pritvor, a istraga će pokazati detalje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike