Horor! Ubio ženu i dete, pa jurio ćerku da i njoj presudi: Svirepo ubadao suprugu i govorio joj da je voli (VIDEO)

16.12.2022

22:55

0

Autor: V.B.

Otac je na suđenju rekao da se kaje i da ne može da veruje da je na takav način uništio porodicu

Horor! Ubio ženu i dete, pa jurio ćerku da i njoj presudi: Svirepo ubadao suprugu i govorio joj da je voli (VIDEO)
australijska policija/ilustracija - Copyright Profimedia

Kobne večeri u Melburnu, drogirani muškarac počinio je jeziv zločin kada je nožem izbo svoju suprugu i njihovu ćerku, nakon čega je žena sva u krvi istrčala na ulicu moleći za pomoć.

Dok je njegova supruga pokušavala da zaustavi automobil koji je prolazio, starija ćerka je uspela da pobegne iz kuće.

Njen otac je tada krenuo za njom i povikao uzvikujući da će joj presuditi, ali se spotakao na pragu i pao. Devojčica je otrčala do komšijske kuće i tada je uspela da nazove Hitnu pomoć.

- Moja mama jako, jako krvari. Ne znam da li je živa ili ne. Moja mala sestra, ona ima šest godina, jako sam zabrinuta za nju, rekla je prestravljena devojčica.

Suprug, s kojim je bila u braku 13 godina, izbo ju je nožem osam puta, a da stvar bude još bizarnija, sve vreme je izgovarao da je voli.

Žena (39) je proglašena mrtvom na licu mesta. Njena šestogodišnja ćerka je sutradan preminula u bolnici, a muškarac je priznao krivicu za oba ubistva.

Tužioci su na sudu rekli da je supruga ranije tog dana pozvala policiju, zabrinuta da je muškarac pod stresom, anksiozan i pod uticajem droga, ali je policija ustanovila da nije opasan po okolinu.

Otac je na suđenju rekao da se kaje zbog ubistva i da ne može da veruje da je na takav način uništio porodicu.

- Naudio sam tebi, tvojoj mami i sestri. Molim te, oprosti mi. Tvoj tata je još uvek dobar čovek i jako te voli. Uvek budi dobra devojka, kakva si bila do sada.

Njegov advokat je rekao da je zbog psihoze izazvane drogom verovao da mu je porodica oteta i da je u opasnosti. Zatražio je kaznu koja bi mu omogućila da ponekad provede nekoliko dana na slobodi, odnosno van zatvora, kako bi dokazao da može da se rehabilituje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike