Na jednogodišnju devojčicu pala kolica sa gipsanim pločama, preminula u bolnici!

05.12.2022

11:23

0

Autor: 24sedam

Dete je stajalo pored kolica za kupovinu kada su se ona prevrnula, nakon čega je zadobila teške povrede od kojih je umrla

Na jednogodišnju devojčicu pala kolica sa gipsanim pločama, preminula u bolnici!
Ilustracija - Copyright Profimedia


Trinaestomesečna devojčica je stradala u jednoj prodavnici u Garbsenu u Nemačkoj tako što su joj kolica puna gipsanih ploča pala na nju. Ona je zadobila teške telesne povrede kojim je nedugo potom podlegla.

Kolica za kupovinu u prodavnici hardvera u Garbsenu bila su natovarena gipsanim pločama i iskrivljena, saopštila je policija u nedelju. Dete je u subotu stajalo pored kolica za kupovinu kada su se ona prevrnula.

Prema informacijama, devojčica je bila sa roditeljima u gvožđari. Dete su hitno reanimirali, helikopterom je prebačeno na kliniku, gde je ubrzo umrlo. U početku je bilo nejasno zašto su kolica za kupovinu mogla postati toliko nakrivljena da su se prevrnula. Policija je započela istragu o tragičnoj nesreći.

Tragediji su svedočili roditelji, kupci i radnici u prodavnici, pa su radnici hitne pomoći pružili i psihološku pomoć roditeljima i svedocima, koji su bili u šoku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike