Žena otputovala u drugu državu da upozna muškarca, pa pronađena raskomadana: Sumnja se da je ubijena zbog organa (VIDEO)

24.11.2022

14:23

0

Autor: N. Pavlović

U Limu je otputovala kako bi upoznala Huana Pabla Viljafuerta (37), a poslednji put se sa porodicom čula 7. novembra

Žena otputovala u drugu državu da upozna muškarca, pa pronađena raskomadana: Sumnja se da je ubijena zbog organa (VIDEO)
Blanka Areljano - Copyright Youtube/MILENIO

Meksikanka Blanka Areljano pronađena je mrtva nakon što je otputovala u Peru da se upozna sa muškarcem koga je upoznala preko interneta, a sumnja se da je ubijena zbog organa, navele su vlasti.

Areljano (51), prešla je put od više od 4.000 kilometara kako bi videla Peruanca koga je upoznala na jednoj gejming aplikaciji, a posle nekoliko meseci razgovora preko interneta, odlučila je da se sretnu i uživo.

U Limu je otputovala 31. oktobra kako bi upoznala Huana Pabla Viljafuerta (37), a poslednji put se sa porodicom čula 7. novembra kada je rođaci rekla da se slažu i da stvari dobro napreduju.

Youtube/MILENIO
Osumnjičeni Viljafuerte

Međutim, posle danima ništa nisu čuli od nje.

- Nikad nisam mislila da ću biti u ovoj situaciji, ali danas vas molim za pomoć da proširite ovu objavu i pronađete jednu od najvoljenijih i najvažnijih osoba u mom životu. Moja tetka Blanka Olivia Areljano Gutierez je nestala 7. novembra u Peruu. Strahujemo za njen život - navela je Karla Areljano.

Karla je pisala i Viljafuerteu koji je rekao da je njena tetka odlučila da se vrati u Meksiko.

Lokalni ribar je 9. novembra pronašao glavu u luci Uaćo. Potom su pronađeni ruka i torzo, ali su falili organi. Pronađen je i jedan prst na kome je bio prsten. Porodica je prepoznala prsten i policija je utvrdila da ostaci zaista pripadaju Blanki Areljano.

Viljafuerte je uhapšen i označen kao glavni osumnjičeni, a istražuje se da li je ubistvo počinjeno radi trgovine organima. 

Veruje se da nije delovao sam.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike