Vlasnica "poršea" koja je upucala beskućnika izbegava zatvor: Tražio od nje da pomeri automobil, pa nastao haos!

07.11.2022

21:40

0

Žena iz Tenesija osuđena je na uslovnu kaznu jer je pucala na beskućnika koji ju je zamolio da premesti svoj "porše" u kultnom Mjusik Rovu u Nešvilu

Vlasnica "poršea" koja je upucala beskućnika izbegava zatvor: Tražio od nje da pomeri automobil, pa nastao haos!
Kejti Kvakenbuš - Copyright Printscreen/Youtube/NewsChannel 5

Kejti Kvakenbuš, 32-godišnja majka četvoro dece, osuđena je u četvrtak na 11 meseci i 29 dana uslovne kazne zbog bezobzirne osude za ugrožavanje koja je proizašla iz pucnjave u Džeralda Meltona 2017. godine, piše "The Tennessean".

Kvakenbušova, koja je živela u Nešvilu u vreme incidenta, ali se posle toga preselila u Teksas, biće dozvoljeno da kaznu služi u svom novom mestu prebivališta.

- Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu, ali sam zahvalna što sam ga imala, jer me je promenilo do srži - rekla je Kvakenbušova na izricanju presude. - Ponekad su teške lekcije najbolje lekcije - dodala je ona.

Podsetimo, 26. avgusta 2017, Melton, tada star 54 godine, spavao je na trotoaru u Mjuzik Rovu kada su ga probudili glasna muzika i izduvni gasovi koji su dolazili iz Kejtinog "poršea".

Printscreen/Youtube/NewsChannel 5
Kejti Kvakenbuš

 

Melton i  Kvakenbušova su se žestoko posvađali, a žena je navodno pitala muškarca da li te večeri želi da umre. Melton je svedočio na sudu da se udaljavao kada je Kvakenbušova izašla iz automobila i ispalila dva hica, pogodivši ga u stomak. Kvakenbušova se potom vratila u svoj "porše" i odvezla. Ni ona ni njen saputnik prvobitno nisu prijavili pucnjavu policiji.

Printscreen/Youtube/NewsChannel 5
 

 

Kvakenbušova je uhapšena i optužena za pokušaj ubistva prvog stepena i teški napad smrtonosnim oružjem. Na suđenju u aprilu, porota je proglasila Kvakenbušovu krivom za optužbu za bezobzirno ugrožavanje sigurnosti nakon što je svedočila da je pucala iz pištolja u samoodbrani da bi uplašila Meltona. Kejtin otac, koji je advokat u Teksasu, ranije je tvrdio da je Melton pretio da će ubiti njegovu ćerku ako ne smanji zvuk na radiju.

Printscreen/Youtube/NewsChannel 5
Melton

 

- Moja ćerka mu je rekla: "Imam pištolj", rekao je Džesi Kvakenbuš za televizijsku stanicu Foks 17.

- Izvukla ga je da bi ga upozorila, ne nameravajući da ga udari ili ubije. Mislila je da ga samo uplaši, a on je nastavio da je uznemirava, i ona je ispalila metak.

Na izricanju presude prošlog četvrtka tužioci su doveli u pitanje Kejtinu tvrdnju da se uplašila Meltona, rekavši da je očevidac čuo ženu kako kaže da se ne plaši muškarca i da njegove reči nije shvatila ozbiljno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike