Tviter odlaže početak naplate servisa verifikacije naloga: Izbori su krivi za sve!

06.11.2022

21:15

0

Tviter će odložiti početak naplate servisa za verifikaciju naloga u visini od 7,99 američkih dolara mesečno

Tviter odlaže početak naplate servisa verifikacije naloga: Izbori su krivi za sve!
Tviter Ilona Maska - Copyright Profimedia

Tviter će odložiti početak naplate servisa za verifikaciju naloga u visini od 7,99 američkih dolara mesečno.


Ova odluka je odložena, ali će biti uvedena nakon međuizbora u SAD 8. novembra, objavio je "Njujork tajms", preneo je Rojters.

Taj potez imao za cilj da ograniči potencijalne posledice verifikovanih korisnika koji se lažno predstavljaju kao političke ili druge vladine ličnosti , kao što je predsednik Bajden, ili novinske kuće koje tvrde lažne rezultate koji mogu obeshrabriti druge da glasaju.

U vreme pisanja ovog teksta, nekoliko verifikovanih korisnika se lažno predstavljalo kao Elon Musk, novi vlasnik Tvitera, uprkos riziku da im nalozi budu suspendovani zbog lažnog predstavljanja.

 

 

Tviter će takođe uskoro omogućiti korisnicima da dodaju dugačke tekstove uz tvitove, rekao je on. Tviter planira da u narednim mesecima predstavi obnovljeni Tvitter Blue pretplatnicima na mnogim tržištima. U odgovoru na tvit, Musk je rekao da se nada da će Tvitter Blue biti dostupan korisnicima u Indiji „za manje od mesec dana“.


Tviter je u subotu saopštio da je pokrenuo uslugu pretplate za osam dolara mesečno koja uključuje dobijanje plave kvačice koju su do sada imali verifikovani nalozi, u trenutku kada je novi vlasnik Ilon Musk počeo reviziju sistema verifikacije platforme.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike