Kalifornija na nogama, traži se serijski ubica muškaraca: Nagrada za pomoć u hvatanju 85.000 dolara! (FOTO)

03.10.2022

07:28

0

Policija je objavila fotografiju osobe sa nadzornih kamera koja je obučena u crno i to je za sada jedini relevantan dokaz

Kalifornija na nogama, traži se serijski ubica muškaraca: Nagrada za pomoć u hvatanju 85.000 dolara! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija u Stoktonu u Kaliforniji nudi nagradu od 85.000 dolara za informacije o pet ubistava u proteklih nekoliko meseci za koja se veruje da su povezana sa jednim osumnjičenim.

Žrtve su ubijene u odvojenim incidentima koji su se desili od 8. jula do 27. septembra, u ranim jutarnjim satima ili u toku noći.

U objavi na društvenim mrežama, šef policije Stenli Mekfeden rekao je da grad daje nagradu za informacije koje dovode do hapšenja u istrazi.

 

 

Mekfeden je rekao da su istražitelji locirali "osobu od interesa" u pet ubistava.

Policija je otkrila da su četiri žrtve bili Hispanoamerikanci, starosti od 21 do 54 godine. Druga žrtva je bio 35-godišnji belac.

Prvo ubistvo dogodilo se 8. jula, kada je u 00.31 iz vatrenog oružja ubijen 35-godišnji muškarac, a 11. avgusta u 21.49 časova usledila je pucnjava na 43-godišnjeg muškarca. 

Muškarac star 21 godinu ubijen je 30. avgusta u 6.41 ujutru, dok je 52-godišnjak usmrćen 21. septembra u 4.27, a 54-godišnjak 27. septembra.

- To nije bila pljačka, nema ukradenih stvari, prikupljeni dokazi ne govore o bilo kakvoj aktivnosti bandi u toj oblasti ili bilo čemu. To je samo element iznenađenja - rekao je Mekfeden.

On je upozorio zajednicu da ostane na oprezu usred serije ubistava. 

- Molim vas, nemojte postati žrtva, budite oprezni, krećite se tamo gde je osvetljeno, komunicirajte. Potrebni ste nam, potrebna nam je vaša pomoć, potrebni su nam vaši saveti i potrebno je da ne širimo dezinformacije.

Policija je objavila fotografiju osobe sa nadzornih kamera koja je obučena u crno i to je za sada jedini relevantan dokaz.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike