Čovek koji tvrdi da je sin Čarlsa i Kamile, izvodi kralja Velike Britanije pred sud!? "Moraće da odgovore na DNK test!"

14.09.2022

19:58

0

Sajmon godinama govori da je sin Čarlsa i Kamile, tvrdeći da mu je to baka rekla na samrti

Čovek koji tvrdi da je sin Čarlsa i Kamile, izvodi kralja Velike Britanije pred sud!? "Moraće da odgovore na DNK test!"
princ Čarls - Copyright Jonathan Brady, Pool via AP, Youtube/This Morning

Sajmon Dorante-Dej, čovek koji tvrdi da je tajno dete kralja Čarlsa i Kamile, otkrio je da razmišlja o pokretanju pravnog postupka protiv članova kraljevske porodice.

Ovaj 56-godišnjak nedavno je rekao da je sada spremniji nego ikada da izvede Čarlsa pred sud radi DNK testiranja.

- Tamo je bilo rasprave između sudije i mene i njegovog advokata o pravnom položaju Čarlsa i da li je monarh zaštićen zakonom ili je iznad zakona. A odgovor na to je bio ne – rekli su mi da ne vide razlog zašto jeste. I drugo, Kamila i njena porodica sigurno nisu iznad zakona.

 

 

On je dodao da uprkos tome što je kralj Čarls nedavno preuzeo tron, to nije usporilo njegove napore u razmatranju zakonitosti slučaja.

- Vratiću se na Porodični sud. U svojoj pravosnažnoj presudi kada sam poslednji put bio pred sudovima, sudija mi je rekao da ako se vratim sa dokazima lepo i uredno zapečaćenim, onda nema razloga da poričem molbu za DNK test, a Čarls i Kamila će morati da odgovore na to.

Ranije ove godine, on je takođe naveo da je napisao pismo pokojnoj kraljici tražeći od nje da ohrabri svog sina da učestvuje u DNK testiranju, ali, nije dobio odgovor.

 

 

Sajmon godinama govori da je sin Čarlsa i Kamile, tvrdeći da mu je to baka rekla na samrti.

Rođen je u Portsmutu, u Velikoj Britaniji, 5. aprila 1966. godine, a usvojen je sa osam meseci nakon što je kraljica supruga navodno mislila da postaje prevelik da bi se sakrio od javnosti.

Sajmonovi baba i deda radili su za kraljicu i princa Filipa na jednom od njihovih kraljevskih imanja, što je, kako kaže, navelo par da ga "primi i odgaja kao svog".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike