Novi detalji pucnjave u Švedskoj: Ranjena žena se zadesila na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

21.08.2022

21:10

0

Kako javlja švedska televizija TV 4 meta napada tinejdžera bio je ubijeni muškarac

Novi detalji pucnjave u Švedskoj: Ranjena žena se zadesila na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Tan2022-8-16_19815974_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Probst, file)

 

Petnaestogodišnji tinejdžer uhapšen je juče u švedskom gradu Malmeu zbog pucnjave u tržnom centru Emporia. U ovom napadu ubijen je tridesetjednogodišnji muškarac, a tridesetdevetogodišnja žena, turistkinja i slučajna prolaznica je ranjena.

Kako javlja švedska televizija TV 4 meta napada tinejdžera bio je ubijeni muškarac, a ranjena žena se zadesila na pogrešnom mestu i u pogrešno vreme, a ona se i dalje nalazi u bolnici.

Policija navodi da je incident povezan sa podzemljem u istoimenom gradu i navodi se da je ubijeni bio vođa bande bajkera.

 

 

- Policija je imala dosta saznanja o sada ubijenoj osobi i to opisuje kao čistu egzekuciju, kaže reporter TV4 Mikael Nilson.

Kako je saopštila policija, počinilac je tinejdžer, za koga se navodi da ima 15 godina. Prema navodima on bi trebalo da bude rodom iz Geteborga i da je u bekstvu iz pritvora LVU. Dečak mora da ima kriminalnu prošlost, nagađaju švedski mediji.

- Priznaje i ubistvo i pokušaj ubistva. S njim će biti daljih ispitivanja, kaže Johan Fernval, advokat 15-godišnjaka. TJavni tužilac je zatražio zadržavanje 15-godišnjaka. U ponedeljak će biti imenovan redovni tužilac, a biće održano ročište za pritvor.

Bio je to inače 45. pucnjava u Švedskoj od početka ove godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV 4.se

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike